Dcera upekla svůj úplně první kvaskovy chleba. Z kvasku, který si sama vypěstovala.
Proč má tak velké bubliny? Udělala něco špatně?
Vypada krasne.
Tady maji pekne vypsane chyby pri delani chleba
Prosím vás používa tu niekto kefirove zrná? Mne sa nejako namnozili, vraj sa dajú mrazit. Zaujíma ma, či po rozmrazeni naozaj zase "nabehnú do roboty" alebo si ich tým zabijem.
viktorka_od splavu nie je zač, peknú ju máš
betsey a to jsem ji davala do trouby nadvakrat - otocim se a uslehane bilky zustaly stat v misce na lince![]()
Obed zbúchaný do 20 minút.
milacka kapustičky takhle miluju ![]()
Magráta aj ja ich mám takto najradšej![]()
milacka to se nedivim,dala bych si hned.Krasa!![]()
milacka Ako si robila zemiaky? Krásne to máš, ako vždy. ![]()
Zarinya ďakujem.
Biely kvet to nie sú zemiaky, sú to kuracie rezančeky a veľa zeleru. Inú zeleninu som doma nemala.
milacka krása :) hned bych si dala
Nyarlathotep , Dadoo ,Já to jako vadu nevidím, naopak, mám ty chleby s velkými póry raději. Chyba by byla, kdyby byla očka malá a sem tam veliká jeskyně.
viktorka_od splavu a já přesně stejně teď orechovou bábovku. Strcim do trouby, otočím se a vejce pořád na lince.. ![]()
Dadoo
mne se teda uz jednou podarilo nedat tam ty vajicka vubec, takze vim co by se stalo: museli jsme to z plechu vyjist lzici, nedrzelo to pohromade![]()
Ounz porcia pre dvoch, delí nás diaľka, ďakujem.
Dadoo viktorka_od splavu
já kdysi upekla tvarohovou bábovku bez tvarohu. Připomínka od muže, nezapomeň tam dát tvaroh, už mi zůstane nafurt.
milacka Aj ja dnes niečo podobné. ![]()

Dnes masove koule,brambory,cibule a papricky.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.