tarra vďaka
Jídlo a vaření
RoSa zajímavý! Vůbec si to teda na chlebu s máslem nedovedu představit ![]()
Biely kvet děkuju ![]()
Len Kvasnicová pomazánka je fajn!!
Len Kvasnicová pomazánka je fajn!!
Tu jsem měla ráda a nedělala jsem ji už asi dvacet let! Musím si to znova připomenout...
Jinak dostala jsem chuť na bramboráky (zavinutý s kysaným zelím) - slovo dalo slovo, bramboráky nasmažený... a po tý otročině u plotny se na ně nemůžu ani podívat ![]()
barbucha to je klasika... Včerejší lívanečky jsem ochutnala jen abych věděla jaký jsou, jsem byla úplně usmažená a prosákla tou vůni, že už jsem neměla chuť. Ještě že bramboráky u nás nedělám ja ![]()
barbucha To znám. S radostí a chuti začnu smažit a po hodině na ty divný placky koukám s odporem.
Tu jsem měla ráda a nedělala jsem ji už asi dvacet let! Musím si to znova připomenout...
Jinak dostala jsem chuť na bramboráky (zavinutý s kysaným zelím) - slovo dalo slovo, bramboráky nasmažený... a po tý otročině u plotny se na ně nemůžu ani podívat
ako u mňa doma, akurát keď dosmažím, zostane na tanieri jedna placka, za ostatnými sa zapráši, je to mastná otročina, súhlasím, výstižnejšie sa to ani nedalo napísať. Ale tí sediaci pri telke sú spokojní. S mastnou hubou len tak capocú a oblizujú sa.
Renusatko Bez té práce je to dycinky chutnější ![]()
Dcera upekla svůj úplně první kvaskovy chleba. Z kvasku, který si sama vypěstovala.
Proč má tak velké bubliny? Udělala něco špatně?
Prý je strašně dobrý. No, aby nebyl ![]()

barbucha To znám. S radostí a chuti začnu smažit a po hodině na ty divný placky koukám s odporem.
Proto musíš jíst už během smažení, dnes jsem dělala placky z vařených brambor a snědla k obědu jednu. Jedine, co zvládnu dělat na panvi a pak ještě jíst, jsou palačinky.
barbucha Ke smažení bramboráků ráda doběhnu se džbánem pro Plzeň (když u ty pánve nemusím stát) Ostatně, u nás smažíval táta a já bývala posel pro pivo. Ale posledně jsem je konzumaci měla nachlazený Sauvignon Blanc a hlásím velmi povedenou kombinaci.
No to by musela bejt v dohledu votevřená hospoda sakra!
Tak ale nakonec ten merlot taky nebyl špatnej, bez bramboráků ![]()
Dadoo vypada moc dobre.![]()
Dadoo parádny chlebík
Dnes som vytiahla z rúry aj ja, hneď po vychladnutí si musím dať dva krajce s maslom.
betsey díky za tip, dneska u nás:-)

viktorka_od splavu dnes je nedeľa, ako vidím, vypekalo sa vo viacerých domácnostiach![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY