andulka01 Díky :-). Já právě dojedla a měla jsem teda velkou dobrotu, mořskýho ďasa. Jen nakránený na medailonky, oliváč, sůl, čestvě mletý pepř. Ta ryby má vlasně jenom jednu chybu, a to cenu.
Jídlo a vaření
999 rada bych se k tomu dopracovala.asi to nepujde hned ,ptz mam male deti ,co jsou docela konzervy, takze me bude cekat aspon ze zacatku dvoji vareni.to co ji oba dva se da spocitat a trochu se to vylucuje s prirozene bezlepkovou stravou.za cas ,pri dobrem planovani a hromade trpelivosti a presvedcovani se da prirozene bezlep.strava zvladnout i u nas.
Ginger diky za tip na obchod je mi povedomy.ja orechy nakupuju ve svete plodu a maji je tedy vyborne.nejake mouky tam snad taky maji.
999 Ďas je senzační (a ano, ta cenovka je hrozná). Kdes ho koupila? Co nejsou na Náplavce trhovci s mořskejma rybama jsme neměli nic zvláštního. Tyjo, dyť já skoro rok neměla ani ústřici, skalopky, škrpina, nic! ![]()
zimnivecer pokud jite takova ta klasicka jidla, fakt staci koupit Jizerku a do polivek omacek apod na zahusteni pouzit tu. prilohy si holt nedas/das vlastni a vyreseno. varila jsem takhle nejaky cas diteti a bylo to nakonec celkem bezproblemove. jen se oprostit od te kombinace chleba s necim, bezlepkovy je bud hnusny nebo drahy nebo oboje, tak to bych vynechala
andulka01 No kdyby nás nepotkalo nic horšího![]()
Sweet Potato Ale líto mi to může být? ![]()
My jsme si s mámou dělaly rybí hody (malé hody, hůdky?) Dole na trhu ústřice a pak ochutnávky ryb co neznáme. A pro rodinné sešlosti velké rybí menu. Já chci zase vařit pro spoustu lidí, velkej stůl, spousta chodů, achjo.
andulka01 Stojí to všechno za starou bačkoru
andulka01 Zborovská
Patagonský lignje na žaru, grilovaný minipórek, asi nějaký kultivar kapusty (to listí) na másle s růžovým pepřem. Dooobrý 

andulka01 To je paráda! A prosím tě, jaký používáš doma gril?
Karja litinovou grilovací panev. Akorát to dost zakourilo celý byt, možná nějaký stolní kontaktní gril by byl lepsi.
andulka01 Díky, mi právě přišlo, že hodně grilujes, tak zda nemáš něco speciálního. Gril se mi už nikam nevejde;-).
Prosím vás, francouzská cibulačka a sýr brie, jde to dohromady nebo ne? V bille měli prd.
Karja No mě se gril taky nevejde :) Skoro všechno maso dělám na litině, ať už na tyhle mřížkované nebo jednoduché. Těším se na grilovací sezónu, na ven, byt tím vysoceteplotním vařením dycky strašně prohulim.
A cibulačka s brie? Za ně asi v poho, možná to nebude tak estetické, ale dobré určitě.
To je jasný, my jsme to tu taky párkrát vycoudili;-)
andulka01 Jestli my nelovily ve stejných vodách![]()

Sweet Potato Mňam! Krásný to je, zřejmě vody bohaté na potvoryvodní
dobrou chuť
Mám z těch velkých chapadel z minule vývar, bude morskopotvorova polívka z tehle smesi. Asi asijská, když seženu koriandr.
andulka01 Vida. Vylívala jsem to s těžkým srdcem, ale nevěděla co s tím. Nevěděla jsem, co by s tím udělalo zmrazení.
Sweet Potato Taky radši nemrazila, horký jsem dala do zavařovací sklenice a ještě prohnala varem. Zatím vypadá ok.
andulka01 To bych si netroufla. Tím nechci říct, že sis neměla troufnout ty, ale že s tím nemám zkušenost a že bych možná ani nepoznala, jestli to je ok. Mám před rybími a mořskými produkty velký respekt.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY