Sweet Potato Jo a viděla jsem díl Ridiho, kde tu chobotnici podávají i s tím vývarem. Jak jsem k chobotnici sbírala léta odvahu, tak je to vlastně hrozně jednoduchý.
Jídlo a vaření
Nějakej rychlej blbuvzdornej houskovej knedlík? Dělám svíčkovou, ale knedlíky mě teda nebaví
Karja to už je skoro jako "někdo autosedačku?" :)
doma děláme knedlíky výjimečně a když už, tak tyto z Kuchařky pro dceru rychlé a blbuvzdorné :) dají se vařit i ve vodě
Tulipe Ježíš pardon, no já už jsem doma tři roky no!
711990 A jsou dobre i ohřáté nebo druhý den?
Karja jj jsou, delam je ted relativne casto, do mrazaku schovavam kosticky a pak je to stejne rychly jak uvarit testoviny. A Tondovi je ohrivam bezne.
první pokus o suši![]()
Vilemina Hmm, vypadá moc hezky.
u nás mají i tu řasu, akorát asi neseženu rybu v kvalitě, kterou bych byla ochotná jíst syrovou.
Já dnes varila nove jídlo a děti to jedly.
.
Mexické kuřecí křidýlka.

continuity tohle byl fakt prvni pokus, takže jen surimi tyčinky.
continuity křidýlka vypadají dobře!
Vilemina no já nám právě ráda ty rybí a ještě případně avokádo.
Po včerajšom dni, keď manžel varil extra pre mňa, extra pre vnuka a extra pre ostatok, dnes zaľahol únavou
. A keďže dnes dojedol včerajší rest, mohla som sa v kľude zvŕtať v kuchyni ja a vyčarovala som si takúto zeleninovú polievku, mňam.
continuity túto nádheru by jedol aj môj prieberčivý vnuk, vyzerá to krásne![]()
A vidím, že niekto nedočkavo čakal na koniec fotenia![]()
Vilemina suši na prvý pokus vyzerá veľmi dobre, surové ryby nejedávam, ale navnadila si ma na nejaké zeleninové suši.
Poobzerám sa po receptoch.
continuity ja dnes taky nove jidlo: peceny pstruh a košarí (to byla ta inovace - takova slichta z ryze a cocky). Muz sam od sebe nahlas chvalil! Dite to teda nejedlo, bylo to ostre, tak dostalo tu ryzi suchou.
Jinak tvoje mexiko vypada slibne...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY