Kokoska Nádhera
Ty jo, do toho by seděly ty andulciny houbičky!
Kokoska Nádhera
Ty jo, do toho by seděly ty andulciny houbičky!
Kokoska teda ten je
To bude asi kolektivní kousek:)
crazydaisy korpus presne podle odkazu, ktery tady probehl, jen jsem dala asi jen 170 g cukru, cast z toho byl vanilkovy. A do kremu jsem na cele mnozstvi dala jen 2,5 vanilkace, trochu citronove prichute a vanilkove pasty.
Karja houbicky by se hodily, ale na to ja nemam trpelivost.
tina no chtela jsem to vyzkouset a pro to dite to byla legrace, ze budene jist zelenej mech. A objednal si k narozkam fotbalovy hriste, ale babi, pulka fotbalistu musi byt cervena, pulka modra a musi mit cernobily mic! Tak uz abych zacala shanet panacky.
Jinak teda chutove ten samotny korpus neni zadny zazrak, ja ty olejovy buchty moc nemusim, ale s tim kremem dobry. A jak jsem psala, ovoce jsem dala i dovnitr.

Kokoska fakt vypada lakave a hezka pozitivni fotka![]()
tina dik :)
Jeste teda posledni poznamka - ten predpis je na formu 20 cm a ja mam vetsi, coz mi nedoslo. Takze korpus byl nizsi a jednotlive placky vysly tenci nez na obrazku v odkazu. A samozrejme jsem to krive prokrojila, ale za to recept nemuze ![]()
Kokoska Já to asi udělám na Velikonoce místo beránka:-D. No je to krásný.
Karja udelej a dej tam holkam nejaky kuratka a vajicka, umely kytky, maslicky, co te napadne. Proste jaro na travniku.
Kokoska Jj přesně tak. Je to fakt boží no;-)
Kokoska Jéé, ten se povedl!! Já snad taky na Velikonoce budu muset upíct něco zelenýho, jak to tady pozoruju...
Já jsem včera pekla mrkvák (plus mínus podle tohohle receptu), jeden ze dvou krémů jsem si trochu zjednoušila a na mléčnou posypku jsem se vybodla úplně, ale protože korpus jsem pekla hlavně z pohankové mouky, vyrobila jsem místo toho na posypání krokant z opražených pohankových krup. A ten se teda osvědčil, vlastně takovej mandlovej krokant pro chudý. :D I ten sušenkovej krém z receptu můžu doporučit, je to dobrý voživení, kdyby vás někoho klasickej mrkvovej dort začal nudit.
Kokoska peknej ho mas.![]()
Kokoska Dík a teda krásnej i na řezu![]()
Karja Ja taky, mne se to libi a zkusim to. Takze mechova soutez?
Akorat to pak dam sousedum, nase decka jsou priserni stravnici.![]()
Luna Já už mám koupenej španát
Nejlepší je, že jsem příšerná kuchařka a pekařka obzvlášť!! Nevím, co mě to popadlo....ten lockdown už by měl skončit!! ![]()
Garfie Ja taky, silene me vareni nebavi. Ale pect je pro me lepsi nez varit, nemusim nic krajet.
Luna No ten dort se krájí na pláty, z toho mám hrůzu už teď!! ![]()
Garfie Mně tu teď chladnou mechové cupcaky, ty se na pláty nekrájí ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.