milacka viktorka_od splavu Tulipe Díky :-)
Jídlo a vaření
Náš mecháček
Dětem chutnal (až na jednoho obvyklého brblala, ale dojedl ho), ale jako narozeninový ho teda nikdo nechce. Já z něj špenát trochu cítila. Jako krém jsem udělala tvaroh se šlehačkou a ubrala cukr.

Resch ňuňu
Boží triko!
Hele, ale u vás jsou hovínka jasná výkopová hlína, to je v pohodě!
Výkopová hlína zní líp, uznávám, jenže když odebral bagříky, tak tam zbyly jen dvě hnědé marcipánový hromádky
A téma triko bych moc neotevírala, původně měl mít košili, jenže starši spustila hysterický pláč, že nebude tričko s číslem jako loni a málem nebyla celá "oslava".Takže body a pastelka na obličej to jistí ![]()
Resch všechno nejlepší, oslavenec i dort jsou roztomilí ![]()
MaeGandal jů, zajíčci
. Tak to mám radost. Jsou dobré i slepené tím krémem, akorát že podle receptu ho vznikne kotel, stačila by tak čtvrtina, pokud si to dobře pamatuju.
Resch tricko s číslem pastelkou je vtipné a cela ta fotka je milá :)
Upekla jsem cheesecake, s péčí a trpělivostí, aby byl tip top a nakonec jsem asi špatně utesnila formu na pečení v bain marie :(
Tulipe upekla jsem beránka, mám oboustranou formu. Omylem jsem nalila těsto do zadní části. Takže mi kus těsta vyteklo na čumáček nezbylo. vypadá stejně zepředu i zezadu, je to takové divné ![]()
ja taky, i když ty sladké jsou všechny krásné, tenhle 999 a ještě ten barbucha by mi chutnaly nejvíc! :)
Dopadlo to dobře, nakonec ta zřícenina chutnala výborně! Stejně dobře jako originály, ale ještě musim zapracovat na vizuální stránce!

a tady pletene mazance
clothilde Jee, krasné. Dělala jsem ten "kopačák" předloni, od té doby jsem najela zase do módu líná hospodyně a dělám klasický.
No ale ty mazance nevypadaj špatně! ![]()
Prosím vás, jak jsou takové ty samoslehaci odklápěcí mixéry, tak to je primárně na šlehání, hnětení, že? Jakoby na mixování polévky, že pod to strčím hrnec s polévkou to není že? To musím vždy kdyžtak přelít do te nádoby na mixování, jak se to přidělá nahoru?
Karja jj presne tak, musis to prelejt
711990 Tak to nic. Tak to je spíš na pečení a to zas nic nepecu, tak to ušetřím;-)
clothilde Ty jsou super :-).
clothilde krasny!![]()
clothilde krása
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY