Vcera posledni velikonocni peceni a ted zas dlouho nic, budou kedlubny, mrkev a brokolice, tak!

Vcera posledni velikonocni peceni a ted zas dlouho nic, budou kedlubny, mrkev a brokolice, tak!

Kokoska uz mam v trouble kvetak, mrkev a celer. Ale olivacem jserm nesetrila. Nic se nema prehanet
.
Makara no však vitamíny jsou rozpustné v tucích, jinak jsou k ničemu ![]()
Tak nakonec taky mecháč. Měl úspěch, zvlášť ty muchomůrky u vnučky dost bodovaly - taky bylo dost pracný je upatlat. Tady už připravený na transport.

crazydaisy tak ten je super! Z ceho byly muchomurky?
Kokoska hmmm dala bych si.
Cim je mas naplnene?
crazydaisy boží! ![]()
crazydaisy tyjo,ty jsi vyrabela i ty muchomurky?![]()
Máte ty mecháče všechny krásné. Já jsem ho měla několikrát jen koupený, ale pod návalem fotek místnich kousků ho určitě taky vyzkouším.
crazydaisy jsi sikovna.![]()
Zarinya Děkuju
. Jinak jsem si na to barvení nevzala rukavice a to byla chyba. Skoro to nešlo umejt. Po zahnětení už je to dobrý a nebarví to.
Zarinya je v tom philadelphia ochucena citronovou stavou a vanilkou a boruvky, takovy co dum dal.
crazydaisy krasnej mechac a muchomurky uzasny. Cim jsi to barvila?
Kokoska Díky, úplně obyčejnou potr. barvou https://www.dortisimo.cz/potravinarska-barva-praskova-5-g-cerven-jahodova. V tom obchodě mají spoustu věcí na pečení. A mají tam i marcipány, fondány i hotový ozdoby na dorty.
crazydaisy dik za odkaz, tam je teda fakt spousta veci!
Tak nakonec taky mecháč. Měl úspěch, zvlášť ty muchomůrky u vnučky dost bodovaly - taky bylo dost pracný je upatlat. Tady už připravený na transport.
Prekrásny je! Tie farebné kontrasty ![]()
Biely kvet dekuju
Všechny výše uvedené výtvory jsou krásný! Jsem hodně zvědavá na konečný počet mecháčů, to je ultrakolektivní kus.
Jsem z Velikonoc taková odvařená, udělala jsem spoustu jídel pro spoustu lidí a teď se úplně těším na večer na jednoduchý chleba s máslem, vajíčkem a ředkvičkou.
crazydaisy ten je krásnej, vlastně všechny mecháče jsou krásný ![]()
Já jsem tentokrát ovcí nebyla
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.