Prosperina
Zato vidím, že jsi zabojovala proti variantě "hovínka v mechu" a nechala vajíčka v alobalu!
Jídlo a vaření
A když vy mecháčka, tak my taky
... I s "hovinkem v mechu"
Původně měl být Míša dort od Myšáka, ale výzvy se mají přijímat ![]()

Resch jezis![]()
Resch ňuňu
Boží triko!
Hele, ale u vás jsou hovínka jasná výkopová hlína, to je v pohodě!
Resch Krásný dort i oslavenec!![]()
Resch to je krásavec, všetko najlepšie ![]()
Resch takovej nevinnej andělíček
Ten určitě nebude ani umět zlobit![]()
![]()
Resch ten je skvělý, to musel mít oslabené radost.
A děkuji Pinot Noir za recept na sušenky, chutnají dobře a s testem se pracuje snadno. Dala jsem jen lehce vrchovaté lžíce kakaa

Resch všetko najlepšie!!!
Oslavenec všem děkuje, samozřejmě, že dort hned rozebral na mikrodíly,ale chutnal ![]()

snad to vyrovná aspoň chuť
Bowle neboj, nezbyde. Aspon jsi nezapomnela na mandle jako ja.
Garfie Náhodou, mně by hovínka v mechu vůbec nevadily, naopak by mi to přišlo celkem ze života... Ale chtěla jsem to jarně veselý a květinky z přilehlýho parku mi přišly vzhledem ke značné koncentraci psů drobet riskantní... Prostě čokoládový hovínka v mechu ok, zvlášť když se při bližším pohledu zjistí, že jsou to vajíčka, nicméně pravá a nefalšovaná psí moč, to už by trochu zavánělo (mrk mrk) extrémním naturalismem
A z domácí květeny jako na potvoru nic veselokvětýho nekvete. A dřevěný muchomůrky, kterejch jsem kdysi určitě pár kupovala, jako na potvoru nemůžu najít.
Jo a zapomněla jsem prve napsat, že všechny zdejší mechový (a i mazancový) výtvory jsou nádherný!
(I ty, který se dle autorek "nepovedly". A při pohledu na lososáka jsem se jako správnej slanomil na chvíli proměnila v Pavlovova psa.
Resch Narozeninovej mecháč s bagrama je prostě boží
. Oslavenec na něj teda kouká trochu skepticky, ale doufám, že to byl jen moment překvapení a pak se do dortu nadšeně pustil!
Makara Díky, máš ho krásnej :-). Já to nakonec vyhodnotila tak, že sladký u nás nikdo nejí, takže jeden slanej, pro barbucha , andulka01 a spol :-).
perfektné, super nápad![]()
Tak moja...akurát som zabudla na mascarpone, tak je tam len maslový krém a tým je to ešte mdlejšie...a budúce si musím nechať viac na "posypanie"...ak teda ešte nejaké nabudúce bude, lebo mi ten špenát takmer odrovnal mixér.
fialky v mechu jsou krásný
Makara Díky, máš ho krásnej :-). Já to nakonec vyhodnotila tak, že sladký u nás nikdo nejí, takže jeden slanej, pro barbucha , andulka01 a spol :-).
já bych ovšem za vítěze soutěže o nejlepší špenátový dort prohlásila jednoznačně tenhle!
já bych ovšem za vítěze soutěže o nejlepší špenátový dort prohlásila jednoznačně tenhle!
ja taky, i když ty sladké jsou všechny krásné, tenhle 999 a ještě ten barbucha by mi chutnaly nejvíc! :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY