Pinot Noir je parádny. A ako sa páčil oslavencovi?
Jídlo a vaření
marieu Já chci taky nějakou takovou story... Ať pátrám, jak pátrám...Nic.![]()
Luna to bylo jak z filmu. A děda po mrtvici s poruchou krátkodobý paměti a žralokem z boty, co se mu vytvořil cestou...
marieu Tak mojí promoce se dožil jen jeden děda ze všech prarodičů a ten si tam dovedl o 30 let mladší nádheru a nedal mi nic.![]()
Luna pozor, historka s dortem neodráží v žádném případě rodinný vztahy. Pro dědu jsem byla k "ničemu" páč jsem hrála na klavír a nedělala sporty, což zásadně prosazoval. V podstatě si mě nijak nevšímal. S babičkou jsme v děství prožívali idylické letní prázdniny a všechno bylo celkem fajn do doby, než jsem s rozhodla vdávat. Můj muž nebyl "dost dobrej" pro nikoho z rodiny. Navenek všechno v pořádku a pak se ke mně oklikou doneslo, co strašnýho kvůli tomu proběhlo...ona celá zbývající rodina si hraje na tu neporušenou fasádu. Ale ta historka s dortem zbyla pěkná, to jo.
Karoleena myslela jsem to tak, že ty prostřední pláty nejsou z celých kol, ale třeba z tří, čtyř kusů. To by asi nahý nebyl hezký, ne?
Evaeva Jojo, to myslíme to samý, já se naučila postup podle Milk Bar dortů, který jsou ze tří vrstev korpusu, dvě celá vykrojená kola plus třetí vrstva ze zbytků, která se dává úplně dolů. Poznat to není, když se to pěkně našťouchá do té obruče, hele:
![]()
Karoleena hezké. Chce to asi mít na to vybavení, já bych se do toho nepouštěla.
Karoleena ta folie je jednorazovka? Kde kupujes?
711990 Mám z ozdobdort.cz, šířka 12 cm, návin v roličce 20 m a odšmikneš si kolik zrovna potřebuješ
Karoleena super, diky!:) to zkusim
711990 kdybys chtěla být environmentálně uvědomělá, tak ta folie je poměrně dost tuhá a pevná a jde umejt a použít znova, ale spíš jen na ty dorty, počítám, že se mytím lehce podře a už by na tom nešly vyrábět třeba ty lesklý hladký čokoládový ozdobičky a tak...
Karoleena jasny. No vzhledem k tomu, ze mam doma gastrobaleni jednorazovejch zdobicich pytliku...to uz horsi asi bejt nemuze:D
marieu Tak aspon tak
Abych nebyla offtopic, upekla jsem misa rezy na zitrejsi Den otcu.![]()
Karoleena nemáte tip na stránky se zajímavými recepty na dorty? Jednu dobu mě to dost bavilo, tak že bych po dlouhé době něco zkusila..
příprava..

Hugo..

PS: nevím proč, ale ty fotky mi nejdou zmenšit..
Luna Tak na moje Ing promoce přijeli jen naši, skoro pozdě, přivezli hrozně ošklivou kytku, protože bylo hrozně horko, tak to táta objednal ,,aby to něco vydrzelo,, a byla všude organza a nějaký suchý větve:-D. Sambo nedorazil vůbec, z metra ho stáhli do práce, protože si na to nevzal ani volno a myslel si, že svetr na zidli to prostě ty dvě hodinky za něj odpracuje jakože nic. Můj spolužák to pár minut před začátkem okomentoval ,,máš tu vůbec někoho,,?. Nedostala jsem nic krom toho kostete, víš co možná kdybysme studovali lepší školy, možná by to bylo lepší? Asi ne co:-D:-D
Karja hele, kdyz jsou na predavani diplomu jediny hujerovi, tak to taky neni nic moc...
Karja Haha, promoce. Vzpomněla jsem si na naší kamarádku (společnou s Potrefenáhusa), která studovala docela dlouho. Pak nastal onen slavnosntí den, kamarádka obdržela diplom a aby ji nepřekážel, dostal ho na starost tatínek. No a ten ho někde ztratil dřív, než se kamarádka aspoň stihla podívat dovnitř. Už ho nenašli a dostala jen výpis.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY