Pinot Noir
to bude dort o rozmeru dvou plechu, ne
Jídlo a vaření
Pinot NoirEhm... kolik vajec?
Pinot Noir Já bych to viděla na několikaposchoďový model s tunelem skrz spodní podlaží, vysokohorskou železnicí stoupající spirálovitě nahoru, kde bude na nejvyšším podlaží cílové nádraží ;o)
Už se moc těším na fotky výsledného dortu, ale doma je ukazovat nebudu, abych se příští rok taky nemusela snažit :o)
DruI :-D:-D
Rýchlovka
Prosim o radu - nevite o restauraci v Praze, kam by se dal koupit poukaz na veceri pro dva s ochutnavkou vin? Termin by si obdarovani domluvili sami. Chatteau Havel to byt nema.Dekuji!
Kokoska Jaký je budget? Co preferuješ za kuchyni?
katkas penize jsou jedno, kuchyne... v podstate taky, ale treba k asii se moc vino nehodi asi? Bylo tam prani ta ochutnavka.
Napadaji mne Field nebo Na kopci? Koupit certifikát s cenou degustačních menu včetně vinného doprovodu?
katkas kouknu na to, dík
Zarinya prosím tě, úplně se mi vytratily z hlavy ty tvé placičky květákové. Pokaždé to nějak upravuji a měsíc od měsíce to víc kazím:-D Tak pokud bys mohla nějak stručně, staci jen suroviny:-D
My jsme si dneska "uvařili" v laboratoři ![]()

RoSa ale to je krása![]()
Nevydrží. Sežereš to hned a pukneš ![]()
RoSa vypadá to krásně, ale pečivo z kvasnic už zítra nebude dobrý. to bys musela z kvásku (já to neumim teda)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY