andulka01 nabudúce rukavičky a bude po probléme.
Jídlo a vaření
Černá kočka taky dobrý tip. A úplně nejlepší by bylo, kdybyste mi to postupně všechny připravily a já budu ochutnávat ![]()
Ounz Bych ti udělala salátů z čočky, kolik bys chtěla, kdybys mě za to naučila péct chleba jako ty ![]()
notna To bude ten workshop u Ounz
.
notna to zní jako deal ![]()
Černá kočka Se snažím vetřít dřív ![]()
Ounz I bych něco přihodila. Třeba Frankovku od Cacika, co? Ta by k čočce šla ![]()
notna tyjo to je nabídka :)
Dotaz. Koupila jsem půlkilovej pytlík arašídů na vaření (ve večerce), myslela jsem, že to můžu přidat třeba do kung pao..no ale na internetech píšou, že tyhle nepražený se musí hodiny máčet a hodiny vařit a pak rychle sníst..tak to jsem asi nekoupila úplně dobře. No ale co s nima, máte tip, zkušenost? Daj se případně asi načnout a zbytek uchovat na později, nebo ne?
Karja Já myslím, že by to šlo i rýží.
Ounz To mě docela překvapuje s tím máčenim a vařením. Třeba na burákové máslo se taky nemáčí. Já je normálně přidávám do asijských jídel, sypu je tam rovnou, max opražím nasucho na pánvi. Jestli máš dobrý mixér, tak je můžeš rozmixovat na omáčku k satay.
myslím takovýhle. Byl to nějaký článek vietnamisty. Zas jestli jsou syrový, tak se tepelně opracovat musí, bych řekla. Ani to máslo se nedělá ze syrových ne? Každopádně díky za informace, tak já to nějak vyzkouším.
tak edit, na bezobalu píšou krátce povařit nebo opražit. Tak to zní líp :)
999 Aaale, už jsem to pekla. Katastrofa, presolene,připálenej pekáč, a dva puchejre od spálení na rukou.
Ounz Tak tyhle vypadají jinak :-). Musím se podívat, co kupuju.
Karja Chudinko :-(
999 díky moc
999 Nejhorší je, že u když to bylo presolene, tak jsem se toho děsně přejedla:-D. Jako v té housce a se zeleninou by to bylo dobre asi, i slané akorát. No nic, musím si koupit nové rukavice na pečení:-D
Karja Tak vidíš, nakonec dobrý :-). Ono se s tím okolo v té chuti počítá. Mně se hrozně napaloval ten cukr.
Měl by prosím někdo tip na dobrou náplň do rolády? Dostali jsme plato vajec, tak mě napadl piškot, ale ještě jsem roládu nikdy nedělala.
Jitka77 můžeš udělat spenatovou ![]()
Tam pak jde tvaroh nebo lučina.
continuity Vidíš, další nápad
ale tohle bych chtěla nasladko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY