Diky vsem za inspiraci, vzhledem k bohate urode, dojde asi postupne na vsechny recepty ![]()
Karja prvni jdu na ten tvuj, to vypada moc dobre!
Diky vsem za inspiraci, vzhledem k bohate urode, dojde asi postupne na vsechny recepty ![]()
Karja prvni jdu na ten tvuj, to vypada moc dobre!
Peetra1 já dělám rizoto s cuketou na kostičky a opečenou. Rizoto uvařím zvlášť a cuketu potom nasypu nahoru. A na to celé ještě dávám nesolené kešu oříšky nasucho osmahnuté na pánvi. Ty kešu nejsou nutné, ale je to pak ještě o level výš :-).
Peetra1 To je nejlepší recept na sdelani cuket Lepší je to jíst vychladlé v pokojové teplotě a výborně se to vozi někam s sebou. V sezóně to jime každý týden.
Já chci dělat karbanátky, ale v obchodě neměli žádnou zeleninu, takže to chci to nastavit pórkem;-). Myslíte, že ho musím předvářet? Když ho nakrájím na malé kostičky tak to snad není nutné....![]()
katrin to taky nezní špatně, díky za tip ![]()
Karja Tu cuketu na plech dělam taky, jestě teda přidávám česnek a nahoru rajčata a papriku. Podle receptu to prý je cuketová pizza.
Pórek stačí když nakrájíš do karbenátků na jemno.
Peetra1 Udělej tu cuketu na plech. Jedna stredni cuketa, jedna brambora, nahrubo nastrouhat. Vajíčko, cca deci oleje, mouka polohrubá, majoránka, sůl, česnek a sýr na kostičky dle chuti, na tohle množství dávám tak 200g. Je to takové vypečené, fakt dobre. Ani nákyp ani bramborák;-)
Mohla bys to trochu upřesnit prosím. Kolik mouky?
Díky.
Sweet Potato Noo, podle voka:-D. Ne já myslím, že tak třičtvrtě hrnku. Ono to těsto musí mít takovou hustší konzistenci. Zas ono když tam dáš třeba víc oleje, tak je to chutnější, ale tak víš co, člověk se snaží o linii:-D
Karja Díky. Vyzkouším.
Dnes dělám cuketu podle Karja a zapomněla jsem tam dát sýr. Takže jsem ho nakrájela v polovině pečení navrch.
Tak Betty tak třeba to bude taky dobrý;-)))
Karja Vyzkoušeno. Určitě to někdy zopskuju, ale musím ubrat oleje. Ostatních surovin bylo dvojnásobek (cuket, brambor, vajec), ale i tak to bylo strašně mastné.
Sweet Potato Tak, že bych ti to blbě napsala.....Já to dělám totiž od oka víš, recept mám totiž taky takhle ústně sděleny;-) A cukety taky mivame většinou přerostlé, ne jako se prodávají v obchodech. Mně to množství co jsem psala stačí na jeden velký plech jak na buchtu plus jeden menší.
Karja Množství bylo v pohodě (dvě menší cukety, dvě obří brambory), tenká placka na velkém plechu, jen to plavalo v oleji.
Včera jsem dělala jogurtový koláč podle tohohle receptu, náhodně večer vygůgleného (protože jsem si neuložila ten od Dadoo ) a je dokonalej! (Se švestkama)
Přitom taková blbost...
jogurty už byly hodně řekněme zralý, měla jsem jenom dva, takže místo třetího jsem tam vrzla nějakou zhoustlou farmářskou šlehačku... švestky padaný, co mi někdo dal... a je to mana!
Sweet Potato a vyplakávals tu cuketu? Já bych to asi taky chtěla zkusit..
Ounz Ne. Byla pěkná, pevná. Ale já ji nevyplakávám (dobrý termín:-)) vlastně skoro nikdy.
Sweet Potato Karja Dělám obdobný slaný koláč a olej tam nedávám vůbec žádný. Jen někdy, když je u nás nějaký zapřísáhlý masožravec, na slanině osmahnu drobně nakrájenou cibulku a přidám do těsta.
Jinak je to výborný univerzální recept. Někdy vynecháme česnek a majoránku a dám tam čerstvé prosensalske bylinky. Nebo místo cukety dám nastrouhané zelí apod.
Sweet Potato oki, dík :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.