Tabea To netuším, je to možné. My ji kupovali cca před 2 lety v obchůdku přímo v solném dole v Berchtesgadenu.
Jídlo a vaření
continuity díky za tip, tabouleh nemůžu, moc oetržele :) s vejcem zkusim
Ounz myslim, ze italove ji casto delaji z cerne cocky, i v polevce zustava al dente, se salsiciou ... vyborna!:)
nolita děkuji :)
Ounz a kdyz tam tu petrzel nedas, co se stane?
(jsem si ho dala tuhle v restauraci trochu napnuta a nebylo tam zeleny vubec![]()
viktorka_od splavu tak to bude úplně jiné jídlo.
Ounz Černá čočka je skvělá uvařená s kořenovou zeleninou a podáváná s rybou.
Len díky moc :)
viktorka_od splavu continuity Já to taky jim, říkám tomu čočkový salát. Prostě zeleninu nadrobno, bez petržele.
Hele, s čím jíst momofoku buček když ne s chlebem? Matně si vzpomínám na jedno vietnamské jídlo, kde bůček byl asi na rýži?:-D. Nevím, prostě ráda bych z toho udělala jídlo k obědu.
Karja a bramborovou kasi:-)
viktorka_od splavu No asi jo. Hele chlapům to dám s bramborem jakože je to normální bůček a sobě teda nic speciálního nevymyslim asi:-D
Karja mozna ryzovy nudle? a salat? Ala bun cha?
711990 Jo, bun cha, je ten název, co se mi vytratil z hlavy! No rýžový nudle jsem hledala dnes v regálu a nevybrala. Já jednou koupila hrozně hrozně hnusný a od tý doby se těch supermarketobych bojím:-D
Karja hele, momofuku bucek je skvělej s bochankama podle Cuketky, ale asi je to pracnější(ale výborný)!!!
Vilemina No to je hodně pracný si myslím. I to tam píše, takže to vůbec:-D
Pekly jste prosim nektera citronovy dort podle Kucharky pro dceru? Moc se mi libi, ale ja skoro nepecu, tak nevim, jestli to vystrihnu napoprve- na piskot si verim, ale tu polevu si moc neumim predstavit, dava tam cukrovo-bilkovou, jako na pernicky. Tak jako jestli se vydaril, chutnal a tak:)
Otazka na ty, co pekly podle knihy, v googlu jsem recept nenasla![]()
Ounz me chutna salat z cocky s bylinkama a najemno nasekanou cervenou paprikou a mekkym kozim syrem :)
0zero7 díky za tip, kozí sýr mi pooslední dobou zachutnal, zkusím :)
Ounz To s tím kozím sýrem bude určitě super.
Já dělám něco takového: uvařím čočku a smíchám se zálivkou (citronová štáva,balzamikový ocet, olivový olej, sůl a pepř), přidám nakrájenou červenou cibuli, petrželku nebo koriandr a nakonec rozdrobenou fetu nebo balkánský sýr. Nebo místo cibule dávám opečené/čerstvé cherry rajčata a mozzarelu.
K firemnímu grilování se mi povedla fakt luxusní papriková salsa. Ovšem ty ruce po krájení chilli papričky... tenhle kousek byl sakra hustej. A já si na obličej sahám furt, auau.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY