Jitka77 Dělám tuhle , je vynikající, jenom místo octa dávám do těsta i do krému citronovou šťávu, promazávám to mameládou a místo mražených malin dávám navrch ovoce. Takže vlastně dost jinak
. Ale má vždy úspěch.
Jídlo a vaření
Jitka77 plato vajec je nějaká speciální příležitost? To kupuju každý týden a ještě k tomu sem tam dostanu domácí. ![]()
Hanka H "Upravené piškot" - autor je nejspíš z Hané
zajímavé, ukládám si
Pinot Noir Nám vydrží deset vajec na týden, plus mínus... nemám pocit, že bychom jich jedli málo. Jsme teda jen dva.
Pinot Noir nás zásobujú vajíčkami naši, obvykle mi dajú tak 20 a tiež musím rozmýšľať, čo s nimi ![]()
A keď už sme pri tom, včera som do viezla vajíčka, šesť patizonov a päť hokaido tekvic a hlavne tašku jabĺk, ktoré treba minút rýchlo. Nemá niekto tip na dobrý jablkový koláč? Robievala som jablkový z krehkeho cesta podľa Kuchárky pre dceru, ale do toho sa mi teraz nejako nechce
betsey Co třeba hraběnčiny řezy? Obecně s jablky mi vše připadá trochu fádní, štrůdl jednou za uherský rok maximálně ....
betsey https://dobruchut.aktuality.sk/recept/75613/sypany-jablkovy-kolac/https://dobruchut.aktuality.sk/recept/75613/sypany-jablkovy-kolac/
Tento je veľmi dobrý a takmer bez práce.![]()
Biely kvet veľmi dobrý a takmer bez práce, to som potrebovala. Diky moc
Hanka H tiež si ukladám do budúcna, ja mam zasa jablkové koláče rada ![]()
betsey můj nejoblíbenější jablkový koláč, fakt strašně dobrý

nonemy tak nakoniec som urobila toto, vyzerá to dobre, a dá sa to použiť aj ako narodeninová torta ![]()
Chuťovo ešte neviem, ešte som do toho nezakrojila

betsey to vypadá hodně chutně ![]()
Černá kočka to zni moc taky moc dobre!
andulka01 Mnam, paprikova salsa!!
Nejaky tip co s cuketou? Uz byla dvakrat cuketova polevka a cuketovy nakyp ....
Peetra1 Zelí? Bramboráky?
Peetra1 Cuketové špagety?
Peetra1 Udělej tu cuketu na plech. Jedna stredni cuketa, jedna brambora, nahrubo nastrouhat. Vajíčko, cca deci oleje, mouka polohrubá, majoránka, sůl, česnek a sýr na kostičky dle chuti, na tohle množství dávám tak 200g. Je to takové vypečené, fakt dobre. Ani nákyp ani bramborák;-)
Jako já bych tak vařila, ale moje děti vůbec ty moje novoty nechtějí! Vloni jsem dělala třeba dobre zapečené těstoviny s dýní, no to abych si to jedla sama;-)
711990 my do toho dáváme ještě přepůlené cherry rajčátka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY