Já nepozřu slepičí vývar ani maso a je úplně jedno, jestli ta slepice byla domácí nebo kupovaná. Kuřecí a hovězí vývar naopak miluju.
Jídlo a vaření
Kan ja to zkoušela s těmi nosnými plemeny a fakt to nestálo za to. Ty v masne asi nekoupíš. Slovenská babička chovala ty polomasné nebo jak se to český jmenuje a to byla jiná káva.
tina taky tak, slepice na paprice je pro me nocni mura. Kdyz jsem si kdysi kupovala tlakovy hrnec, babicka rikala, ze je malej, ze se mi tam nevejde slepice. Tak jsem ji ujistila, ze prave proto je ta velikost akorat.
Kokoska mamka dělá kuře na paprice a to mám ráda
tina Jo ono dneska 99procent lidí dělá kuře na paprice. Ta slepice se dnes už moc nenosí. Já si to pamatuji taky jen z raného dětství.
Karja u nás se tomu odjakživa říkalo slepice na paprice a odjakživa to bylo kuře
Ale slepici mamka určitě ještě před pár lety kupovala normálně v Albertu, mraženou myslím. Právě na vývar, ona si vždycky dělávala slepičí, když byla nemocná. Je škoda, že už jí nemají.
tina kure mi nevadi, obcas ho delam. Ta slepici chut je jina.
Kokoska chut je jina a mne to proste jemne receno nevoni...
Teda, v životě jsem neslyšela "slepice na paprice". Vždycky jen kuře. Ať tak nebo tak, je to jedno z mála jídel, která moc nemusím. Ale zřejmě to budu muset začít vařit, protože syn to ve školce miluje. Ale spíš mu to objednám u babičky. ![]()
Pinot Noir já to taky začala vařit jen kvůli synovi:) Ale musím říct, že nakonec je to celkem dobré. A je to celkem rychlovka.
Kan ja to zkoušela s těmi nosnými plemeny a fakt to nestálo za to. Ty v masne asi nekoupíš. Slovenská babička chovala ty polomasné nebo jak se to český jmenuje a to byla jiná káva.
Tak jsem ráno koukla v obchodě do mrazáku a maj tam mraženou slepici od Lukromu a když jsem se ptala prodavačky, tak je to prý brojlerová slepice z velkochovu, za pár dní vykrmená pro porážku. Váha 2,5 Kg Tak nevím no, domácí slépka, která zobá zrní, vařené brambory, řepu, ví jak vypadá slunce a tráva, tři roky si užívá kohouta, bude asi fakt lepší pro psa.
Já nepozřu slepičí vývar ani maso a je úplně jedno, jestli ta slepice byla domácí nebo kupovaná. Kuřecí a hovězí vývar naopak miluju.
Mam to stejně a k tomu ještě nejím (nedokážu sníst) vepřový, kachní, králičí a rybí vývar, z kuřecího musí být důkladně sebraný tuk a z hovězího jim jen tu vodu, ne maso. Můj svět vývarů je hodně omezený :-)
Pinot Noir Evaeva Na paprice delam casto, neznam dite, kterymu by to nechutnalo. Je to snadny, rychly a ma to zarucenej uspech;) Jasne, ze kure, sem tam veprovy, slepice je neprakticka![]()
mirajo Já to nemám ráda odjakživa. Je to jediné jídlo, které nemám ráda ani od maminky.
mirajo Moje dítě kuře na paprice nerado :o( a to je to přitom jedno z mých nejoblíbenějších jídel.
DruI Vyměníme si děti? ![]()
Zítra vařím kuře na paprice, jediné z těch jídel, co údajně všechny děti miluji
, které má moje dítě rádo. Jinak takové ty stálice typu spagety s kecupem, jakékoli těstoviny se sýrem, svíčková, masové koule, dosad dle potřeby jsou u nás k nepozreni. Rizek se nepočítá!
Pinot Noir No, já myslím, že by sis moc nepomohla, ona je ta moje holčička všeobecně trochu nežerka :o) Ale ve školce prý jí i maso, protože ho paní kuchařka vaří líp než já ;o)
DruI no já že bych nemusela vařit to kuře na paprice ![]()
Mate nekdo dite, ktery ma rado file?
Doma nedelam, ale skolni jidelna casto...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY