0zero7chapu tvoji radost z tvarohu,me uz chybi v recku ted a to tam jeste nebydlim.![]()
jinak ja rada sladke s tvarohem a nebo rybickovou pomazanku.
0zero7chapu tvoji radost z tvarohu,me uz chybi v recku ted a to tam jeste nebydlim.![]()
jinak ja rada sladke s tvarohem a nebo rybickovou pomazanku.
MPLee Omlouvám se, nějak jsem tě zazdila. Nicméně dámy výše mají báječný vkus, takže roastbeef je, myslím, naprosto dokonalé řešení. A choucroute, to je taky skvělý, jednoduchý na přípravu a originální.
Jako ekonomickou variantu velkého kusu masa přihazuji pečené celé krůtí prso špikované sušenými rajčaty, olivami, šalvějí a slaninou/máslem. Dobré teplé i studené krájené na tenké plátky.
Zarinya 0zero7 Ale zrovna tvaroh je celkem snadné připravit doma. Zkoušela jsem a výsledek byl zcela ok. To by asi pro Řecko mohlo být řešení?
A teda celkem mě překvapuje, že řekové tvaroh nedělají, vždyť hory jsou zejména pastevecké, ne? Nebo dělají jen ovčí a ten není to pravé?
andulka01 ne ja tam tvaroh nenasla v zadne podobe a ani v lidlu.
na vyrobu uz jsem koukala a asi to delat nebudu.![]()
Uvidime az budu dele bez tvarohu zatim to neni aktualni.
0zero7 Brambory s tvarohem. ![]()
Domaci tvaroh ze zkyslyho mlika - jedno z traumat myho detstvi
Zarinya me chutna tvaroh I v buchte nejak, zavin asi a tak. Jen nemusim teply jidla sla zemlovka a knedliky. Nejakej dezert bych si dala. Mozna casem, snazim Se jist Fakt dobre ted.
moora Tvaroh mi nevadil. Ale byly pokusy vnutit mi tu syrovátku. ![]()
moora Nejlepší tvaroh se mi povedl mimochodem, když mi z nákupu vypadla v autě láhev biomlíka. V létě se mnou jezdila dva dny, nekecám, tvaroh byl luxusní. Pokud si správně pamatuju, byly z něj meruňkový knedlíky.
andulka01 Hele a jak moc to jde citit kdyz to mliko zkysne? Mlecny vyrobky mam rada, krome mlika. Jestli to je citit Tak to nevim jestli dam.
0zero7 Je to cítit.
Sweet Potato aj aj. Tak to nevim, asi radsi koupim tvaroh. Aspon zatim. Mozna na jare na balkon. Muze to byt uzavreny?
brrr vyborna! Pulku papriky a okurek jsem nastrouhala na jemno a misto masla lzici philadelphie super to je. Diky moc!
Dadoo taky zkusim tu tvoji. Ta smetana/mliko tam byt musi? Mam 10% smetanu tak tam trochu dat muzu :)
ZZáleží na hustotě toho tvarohu. Smetana je jenom na povolení, aby pomazánka nebyla moc tuhá. Přidává jen do požadované hustoty. ![]()
0zero7 Sweet Potato Tak u té přípravy s citronem nebo kefirem nevidím důvod proc by měl být citit. Ale nedělala jsem už roky, bereme fantastický z trhu.
0zero7 já používám tvaroh jako vozítko na mnoho pomazánek. Můžeš jen se zelenou cibulkou, s uzeným lososem, prostě, co ti chutná.
Pokud chceš naslano, tak mě ještě napadá náplň do špenátové rolády.
0zero7 Dělám slaný závin s pečenou zeleninou a tvarohem, ale tam je to těsto, to nechceš. Možná nějaké cuketové závotky? Ale to je vlastně stejně pomazánka zamotaná do grilované cukety :-) Jinak se u nás sní taky nejvíc v pomazánkách (vajíčková, mňam!) nebo čistě k vařeným nebo pečeným bramborům. S koprem, s pažitkou, s paprikou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.