Evaeva na palacinky, na zmrzlinu, jen tak lzici...:D
Jídlo a vaření
Evaeva i na kaši a do jogurtu, anebo mi to rovnou pošli, ať s tím nemáš trápení![]()
tina no možná to tak dopadne
ve výše nabízených formách bych to musela sežrat sama, to tu nikdo jíst nebude.
Evaeva Tak co třeba banoffee pie nebo brownies se slaným karamelem? To jsou oboje takový vděčný prasárničky...
Karoleena jo, díky něco jako ten první koláč, by bylo to pravé. Nebo že bych udělala to brownies z řepy?
Jenom taková blbost (a trochu útok na žlučník), ale chutná nám to, zimní jídlo - tyrolský gröstl.

Pinot Noir Jo, tak to mám taky moc ráda! Já jsem tuhle přišla úplně vymrzla s dětma z venku a musela jsem si udělat rozpecenej hermelín s opraženou slaninou. Naštěstí mě neodvezli!
Ľahký obed. Karfiolové kari s batátmi a jazmínovou ryžou. 
Nemate tip na nerezovou panev? Vim, ze se tu doporucoval woll, majo i nerez?
Neradila nektera nejakou cesko firmu?
Asi už máš objednáno, ale kdyby přece jenom - nerezové pánve má i Remoska, je super a o hodně levnější než Fabini. Vlastně už je to tak dávno, že na nové už možná i vaříš?
milacka Profesionálna úprava ako vždy! ![]()
Len nemam, dekuju. Jeste jsem nemela cas neco vybrat
Candance ja si taky ted budu kupovat nerezovou, asi zkusim zwilling. Chci nejakou vetsi, univerzalni. A kdyz smazim bramboraky, stejne to plave v sadle, tak jsem vyhodnotila, ze zkusim neco jineho nez neprilnavou. Ale ja panev "kupuju" uz asi rok a taky jsem jeste neobjednala![]()
Já usoudila, že bych využila rýžovar. Má prosím někdo tipy co zohlednit při výběru a čemu se vyhnout? Rýži vaříme různé druhy a dost často
Taky si jdu pro radu, mate prosim tip na nejakou jednodussi kokosovou buchtu? Ve znameni cim vic kokosu, tim lip?
Mam na nej uz nejakou dobu chut, ale kokosove jsem zatim nic nepekla a nechci vybirat uplne naslepo z netu.
Hodnotenie receptu:

Na recept kokosový koláč potrebujeme tieto suroviny:
• 2 hrnčeky polohrubej múky
• 1 hrnček krupicového cukru
• 2 vajcia
• 1 balíček kypriaceho prášku do pečiva
• 1 hrnček mlieka
• 1/2 hrnčeku oleja
• na posypanie: 1 hrnček strúhaného kokosu + 1 hrnček práškového cukru
• 1 téglik smotany na šľahanie
Recept kokosový koláč pripravíme takto:
Zo všetkých surovín vymiešame cesto, vylejeme na plech, povrch cesta posypeme zmesou jedného hrnčekom kokosu a jedného hrnčeku cukru a pečieme v rúre asi 25 minút pri teplote 180°C. Na teplý koláč nalejeme 1 šľahačkovú smotanu (nešľaháme
Je ozaj jednoduchý a šťavnatý.
Biely kvet Ten vypada dobre, akorat ta slehacka na zaver, ta je tam asi dost dulezita, coz? Nemam ji ted doma (potrebuju bezlaktozovou variantu), takze tento by sel kdyztak az po vikendu, az se dostanu na nakup.
milackakrasne!![]()
Myrtilacchtelajsem doporucit stejnou jako Biely kvet ![]()
Zarinya Dobre, tak ja si pockam na tu smetanu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY