999 mňam, dala bych si!
Já zas takový to moje rychlopečení. K snídani.

Pinot Noir Ty jsou moc hezký :-). Měli jsme tyhle formy doma a já si do nich jako malá dělala pudink :-).
999 jo, my taky ![]()
Kammila Určitě se to tak dá udělat, jen ta nádoba je relativně malá (myslím tím ten průměr), takže asi cibulku a maso pro širokou rodinu tam neusmažíš. Ale smažit se na tom dá (přímo v tom hrnci, tak jak je Evaeva), jen prostě já raději smažím na pánvi, přijde mi to rychlejší. barbucha Odklápět ho můžeš, jen se tam tvoří dost páry, takže opatrně, přichucovat můžeš, taky to ráda dělám během vaření, ale tenhle hrnec mám spíš pro takové to "frknu tam všechno a děj se vůle boží". Neudělá to třeba krustu nebo tak, jako v troubě, ale není to zase typické vaření v páře, ten dojem je spíš jako ze zavřenýho pekáče. Používám ho téměř výhradně na rýži, jsem tak zvyklá z Japonska, kde je rýžovar základní součást kuchyně a občas dělám pomalu pečené maso, nějaké "stew", ale určitě se dá využít i k dalším věcem, třeba ten jogurt jsem v něm svého času dělávala často.
Je tam odložený start a taky to vypne samo po jakkoli dlouhé době, co nastavíš a přepne se na ohřev. Já to třeba časo využívám tak, že dám vařit a jdu ven a když se vrátím, je jídlo hotové.
Jo, na nějakej guláš bych to viděla... ale nevim jestli bych od zapnutýho hrnce dokázala odejít (ven). To bych asi psychicky nedala ![]()
barbucha ono tam nic nevře, pracuje na nižší teplotu.
barbucha Tak schrupnout na gaučku.
Ale fakt je to bezpečný.
999 Pinot Noirparada,hned bych si dala.![]()
Poveď se mi bábovičko.... Hezký jsou.
Pinot Noir Ty jsou krásný!
viktorka_od splavu ten jsem kdysi od někoho dostala a samozřejmě bez návodu. Tak mi tu leží nepoužitý. Prozradíš mi tvůj?
jasne:-)

viktorka_od splavu díky
, brzy vyzkouším.
Pinot Noir Ty jsou krásný! A ano, taky jsme do nich dělali puding :-)
999 krasné jídlo :)
Pinot Noir hezké bábovky :) rychlopečení, to máš nějaký recept zamíchat a šup do trouby?
Lamicka z kuchařky od Vaňka:

Pinot Noir děkuju ![]()
Pinot Noir Za mě i tak super, z těhle formiček (kromě pudinku) jsem nikdy žádný těsto nevydolovala. Košíčky rozlámaný, babičky potrhaný, prostě zmar. Nehledě na to, že už strašně dlouhou dobu jsem nic kloudného neupekla. Takže i tak jsou krásný.
To vypadalo jako nějaký ozvláštňující prvek, který je tam schválně. Tipovala jsem si to na čokoládu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.