Pinot Noir Jé, naše dávné formičky na pudink. ![]()
U nás se dnes slaví. Takže "dort" podle vkusu jubilantky.

Pinot Noir Jé, naše dávné formičky na pudink. ![]()
U nás se dnes slaví. Takže "dort" podle vkusu jubilantky.

Sweet Potatovsechno nejlepsi.![]()
zajimavy dort.![]()
Zarinya Víš, jaká je piplačka zapíchat do těch vosích hnízd svíčky? ![]()
Sweet Potato hihi, originální dort!
Všechno nejlepší!
Sweet Potato Je to je hezký, ty houby jsi nějak udělala nebo koupila?
I když po mechovém dortu se minule dcera osypala. Letos chce duhovej, jelikož mám z alergie podezření na barviva, nevím jak to budu barvit:-D asi zlutej piškot, krémy obarvim borůvkama a jahodama a dál nevím, na ten špenát už asi nemám nervy to pokoušet:-D
Karja Moje dcera chce letos taky duhovej, kdybych objevila nějaká super přírodní barviva, podělím se o typy ;o)
Sweet Potato Oslavenkyně má dneska patnáct? Tož gratulace! :o)
Sweet Potato teda dort z vosich hnizd bych si taky nechala libit!
DruI Já bych teda barvila jen krémy, prostě dala dva tři barevný dovnitř a navrch tu barevnou duhu.
Karja Houbičky jsem samozřejmě koupila. I když původní plány byly velkolepé, ehm.
Děkuju všem. Ano, je to neskutečné, ale té mrňavé housence už je 15. A je z ní teda fakt nádherný motýl (i když spíš noční;)

Karja Myslím, že i piškot můžeš takhle obarvit. Trocha šťávy z červené řepy udělá divy.
Sweet Potato Ooo díky. Další barva!
Karja Jé, já někde měla takovej seznam těch přírodních barev, zkusím to najít, no pamatuju si, že nejvíc mě zaujalo, že modrou barvu uděláš nejlíp z červenýho zelí, který chvíli povaříš ve vodě s trochou jedlé sody, aby to jako byl trochu zásaditej roztok, taková celkem zábavná alchymie :D
Sweet Potato To je moc pěkný! A gratulace
Svíčky do vosích hnízd ![]()
Karja Máma pořídila nějaký ultrapřírodní barviva, jsou celkem fajn, zjistím co přesně to bylo a dám vědět. Akorát jak jsou přírodní, tak tam vysloveně upozorňujou, že při vyšší koncentraci (a zářivější barvě) má potravina tendenci přebírat i chuť toho barviva. Ale zkoušeli jsme na marcipánu a kromě červeného co chutnal maličko po červené řepě nic.
Sweet Potato gratuluju! moc pěkný dort ![]()
Sweet Potato Dort je super, taky bych si dala! A gratuluju moc, rostou ta miminka hrozně rychle!!!
Sweet Potato Krása. Všechno nejlepší a ať se vám všem daří ![]()
andulka01 Díky! Uvidíme, mně to vychází na léto, tak si kdyžtak vystacim s ovocem, děti jsou takový vděčný za všechno, jim bude stačit ledacos!
Karja Čerstvé ovoce je na obarvení nejlepší, ale kdybys někdy potřebovala, tak mrazem sušené ovoce rozmixovat na prášek a můžeš barvit, není to teda odstín jak u čerstvého. A žlutou barvu získáš z kurkumy, ale musíš opatrně.
Kan Právě se bojím, že ta kurkumu se nehodí třeba do krému. Kurkuma je koření které mi pravidelně nejvíc padá a schopnost jejího barvení dobře znám!
Karja hezký žlutý krém je lemon curd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.