Malenge jaký je rozdíl mezi tímhle hrncem a troubou? Já mám časovač na všem a běžně jsem to nechávala, když jsem šla s dětma a hřiště.
Peču klidně v noci, časovač tu kachnu vypne treba v šest ráno.
Malenge jaký je rozdíl mezi tímhle hrncem a troubou? Já mám časovač na všem a běžně jsem to nechávala, když jsem šla s dětma a hřiště.
Peču klidně v noci, časovač tu kachnu vypne treba v šest ráno.
Ještě dodám, ze ty léta na mateřské jsme trávili hodiny venku, pokud to nebyl výlet i s obědem, nasnidali jsme se, vyrazili ven a vrátili se třeba 13:30. Většina kamarádek dle mých průzkumu toto řešila 2minutovymi testovinami s rajcatovou/smetanovou omáčkou. Kluci ani jeden těstoviny nejí a už vůbec ne cokoli podobného kecupu
, teda kecam, starší začal těstoviny jist asi v 5, mladší má teda ještě 2 roky. Oba ale mají rádi a vyžadují maso a uvařit maso s brambory či ryzí, to už trvá minimálně půl hodiny, když má člověk všechno připravené. Hrnec tenhle můj problém vyřešil.
Malenge tak to jo, mě zmátlo to, že píšeš, že recepty s osmahnutím něčeho vynecháváš.
continuity no já třeba mám troubu starou a časovac nemá. Přes noc kachnu taky pecu, ale to jsme doma a kdyby něco, vyresim to. Když jsem 4-5 h venku, tak bych teda sporák zapnutý nenechala, nikdy nevíš, co se muže stát a vyhořet nepotřebuji.
Malenge ja jsem třeba dělala to, že jsem si připravila jídlo do trouby, nastavila časovač tak, aby to bylo cca při návratu. Lze to i s troubou.
Já bych ten hrnec teda neměla kde mít. To je zásadní problém.
Pinot Noir ne, tím jsem myslela zaspinit půlku jiných věci v kuchyni, tj něco opect na pánvi, něco nasekat v robotu, něco naslehat metlou a to vše pak nacpat do hrnce a ten pustit, asi jsem se nevyjádřila dobře, cvakat na mobilu nutné přináší zkratkovitost ![]()
Malenge ten hrnec je přece úplně stejný elektrický spotřebič jak ta trouba. Příkon to bude mít taky vysoký.
continuity já chápu, ze to jde i s troubou, ale já bych běžet troubu, když nejsem doma proste nenechala. Nikdy nevíš. Když jsme na dálnici pichli, dostali jsme se do místa určení ne za hodinu, ale za hodin 7, při představě, ze mám ke všemu tomu stresu ještě kuře v zapnuté troubě, by mě asi kleplo.
Malenge jo, já už si pak poposedla a došlo mi to ![]()
Malenge ten hrnec je přece úplně stejný elektrický spotřebič jak ta trouba. Příkon to bude mít taky vysoký.
si nemyslím, pokud si pamatuju dobře, tak hrnce mají prave oproti troubě ten příkon výrazně nižší, jakoze nasobne.
A už s obhajobou hrncu končím
jen jsem se chtela s 33 podělit o zkušenosti.
Malenge trouba s časovačem je super, tu dost využívám. Ale jinak obědy hlavně ohřívám, nikdy nejsme doma tak brzy, abych uvařila víc než kuskus, když jdeme ven.
continuity ten hrnec by se měl v případě problému sám vypnout, sporák nepozná, že se ti vyvařila voda.
Malenge no trouba 3.5 kW a první hrnec, který jsem narazila 1,5kW vyhořet můžeš od obou stejně.
Já jen říkám, že pokud má někdo troubu s časovačem je to stejné bezpečné jako ten hrnec.
Evaeva věřím, já mám hooodne starou kuchyň, když jsme se stěhovali, nebyl čas ani peníze, už tak se musely během týdne (vánočního
) strhat koberce po x kockach a udělat podlahy, abych jako těhotná v tom baráku vůbec mohla být, pak po 2 letech přišla na radu koupelna a to mě tak vyčerpalo, ze na kuchyň spojenou s obyvakem od te doby sbírám síly. Ale už se brzy fakt rozpadne, tak se budu muset rozhoupat a i trouba s casovacem bude!
Malenge takze kdyz 90% mych receptu zacina: cibulku osmaz dozlatova... tak je to pro me zbytecny, ze? ja si teda ani neumim predstavit, jak chutna treba takovy gulas, kdyz nahazes vse do hrnce naraz syrovy a jen se to vari ve vode
před nedávnem jsem přesně toto tady řešila i já a z toho důvodu zatím nákup odsunula. Plus teda máme rádi spoustu jídel dělaných v troubě, takže bych ten hrnec měla jen pro občasné použití
Zelené raňajky
milacka Krásný to máš, jako dycinky!
Jak nejsem nadšená z brzkého jara, tak aspoň jeden benefit to má - u nás v lese jsou porosty zdivočelého šnytlíku, takže nadešel čas tvarohových pomazánek, mladých brambor se studeným pažitkovým máslem ![]()
andulka01 Jeee vyfot to někdy jak to vypadá v tom lese!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.