Karja my děláme hranolky jedině v troubě a nepřipadají mi horší. Jiné, ale taky dobré.
taky delam v troube,mrazene i cerstve,ale k nekterym jidlum se hodi ty na panvi a jsou moc dobre.Jen ta spotreba oleje,no....![]()
Karja my děláme hranolky jedině v troubě a nepřipadají mi horší. Jiné, ale taky dobré.
taky delam v troube,mrazene i cerstve,ale k nekterym jidlum se hodi ty na panvi a jsou moc dobre.Jen ta spotreba oleje,no....![]()
Pinot Noir ehm, blbá otázka. Ako sa robia hranolky v rúre? Hranolky sa u nás jedia skôr výnimočne, ale zdravšia altrrnatíva nezaškodí
betsey ja teda odpovim misto Pinot, my kupujeme uz hotovy hranolky do trouby.
betsey na plech na pecici papir.:-)
betsey já nakrájím brambory na hranolky, dám do mísy, osolím, přidám přiměřeně oleje, ne moc, promíchám, aby se na hranolky ten olej a sůl dostaly, vysypu na plech a trochu porovnám, aby mezi nimi byly mezírky. Peču na 220 do té doby, dokud se mi nelíbí zhnědnutí, plus mínus půl hodiny. Mňam.
Mohučanka dìky ![]()
betsey koupím a upeču ![]()
711990 akorát ty předsmažený do trouby už v sobě mají poměrně vysoký obsah oleje, takže to nijak "zdravější" varianta moc není. Ale rychlá, vysoce praktická a pohodlná, o tom žádná ![]()
andulka01 no jasny, my to nedelame jako zdravejsi ale spis jako snazsi:D
Naší malé sřátelené Japonce přišly učebnice, tak tady listuju a je to hrozně zajímavý! Ofotila jsem vám něco z učebnice vaření (nebo spíš praktických činností, je to i o úklidu a tak...). Chodí do 4.třídy.

Garfie jezis to je bozi!
711990 No mě to nadchlo, nejraději bych vám nafotila celou učebnici! ![]()
Garfie hele a co znamena to s tou konvici? Ze nemas davat velkej plamen?
Garfie To loupání čtvrtky brambory ![]()
Sambo s dětmi vařit chodí (ehm, když ho kolegyně milostivě pustí do zcela nově vybavené kuchyně, z které si udělala sklad soukromého bince), ale učebnici 100% nemaj. To se mu bude moc líbit!
711990 Tipla bych že jo, že je to správná velikost ohně, to co je okolo hrnce už je plýtvání.
Garfie To je dobrý! To by se mi líbilo. A jak to, že mají v ucebnici plynový vařič? Neříkala jsi, že tam plyn moc není? Nebo používají plynové bomby?
Pinot Noir no ja som doteraz nemala tusenia o existencii hotovych hranoliek do rury ![]()
Ja som myslela, ci to tiez nema nejaky grif, aby boli chutnejsie ako pri tych normalnych dat ich do studeneho oleja
Garfie příprava čaje ![]()
Garfie A teď jsem dostala chuť na zeleninovou tempuru
jak jsi zmínila to smažení zprudka.
andulka01 No hele, teď tady ty učebnice probíráme s Japonkou, mají učebnice i na výtvarku, kaligrafii a tak, je to boží!
Ještě jsem si něco ofotila, ale už tu nechci plevelit, hodím to do japonského vlákna. Ale prý to berou dost vážně, vzpomínala, jak dělala test ze škrábání brambor a dostala čtyřku! Protože prý měla slupky moc tlusté a krátké....už začínám chápat, proč každé japonské jídlo vypadá tak krásně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.