Garfie Tyjo, čtyřka ve škrábání brambor, tak to rozhodně trumfne mou čtyřku v pilování kolejnice!
Jídlo a vaření
andulka01 Tak ale pilování kolejnice je taky top!
Ona navíc naše chuděra Japonka chodila do školy v Holandsku a tu čtverku vyfásla krátce po návratu do JP, vůbec jako dítě vychované v Evropě nechápala, proč by měla na známky škrábat brambory!!
Pinot Noir no ja som doteraz nemala tusenia o existencii hotovych hranoliek do rury
Ja som myslela, ci to tiez nema nejaky grif, aby boli chutnejsie ako pri tych normalnych dat ich do studeneho oleja
tak až je půjdeš kupovat, přečti si složení. Někdy je v těch hranolkách spousta přísad ![]()
Garfie škrábání brambor na známky nechápu taky. ![]()
continuity No hlavně je normálně škrábou nožem, žádná škrabka! Jako jsem překvapená, co všechno je učí. A celkově se mi ty učebnice líbí, přijde mi, že jsou takové všestranější, ani to nejsou konkrétní předměty, vyjme angličtiny a matiky (v té jsou mimochodem dost dopředu), spíš takové směsice.
Garfie nožem
to bych měla čtyřku taky. Tohle se budou tvoje děti taky učit nebo to ta mezinárodní škola neučí? Já jen jestli už doma trénujete![]()
Garfie To by se mi líbilo, hlavně hodně obrázků a málo textu.
Evaeva
Vůbec nevím! Ale asi neučí, jedou podle mezinárodních osnov.
continuity My jsme na známky štupovávali ponožku. ![]()
Sweet Potato já si pamatuju, že jsme přišívali knoflík a šili polštářek. Na známky to bylo, ale jak moc to hrotili, to si nepamatuju.
betsey Já to dělám jako Mohucanka, ty hotové hranolky nekupuju, jak někdo píše složení může být různé. Nevím jestli někde je jen ,,brambora,,.
Sweet Potato u nás se náznaky i šila sukně, ale nemám na to hezké vzpomínky, věru nemám.
Pak se teda normálně vařilo, co já vím, jestli to k něčemu bylo. Možná k tomu, že jsem zjistila, že v každé domácnosti se brambory do polévky krájí jinak. ![]()
Evaeva Hrotili to velice velmi. Knoflík, jehelníček, ponožka... všechno jsem nosila domů na dodělávání a všechno máma předělávala, hlasitě lamentujíc, co má za nemehlo. Přesto dvojka z pracáku byla moje první a na dlouhou dobu poslední dvojka.
vyvřely ve mně zasuté vzpomínky, kterak jsem coby nevinné dítko v rámci pracovní výchovy vyšívala řetízkovým stehem samopal ![]()
myslim, že jsi právě vyhrala. Kam se hrabe jehelnicek. ![]()
Sweet Potato za nás už asi tolik ne. Já teda měla dvojek víc, já dělala jen to, co mě bavilo
Akorát si pamatuju, že nějací kluci remcali, že to je práce pro holky a učitelka je lehce spražila.
SunEclipse
doufám, že si to vaši pak doma vystavili
V předmětu Pracovní činnosti jsme vyřezávali králíka z polystyrénu následně lepili na sololitovou desku, místo Herkulesu jsem použila Kanagon, který mi toho králíka rozežral. Známku si už nepamatuju, traumátko nemám. Vaření i pěstitelské práce jsem měla ráda a moje máma má můj jehelníček ze skořápek ořechů dodnes.
andulka01 My je nepečeme, aby byly zdravější, ale protože nemáme friťák. ![]()
A ani ho nechci, kromě hranolků by se na nic jiného nevyužil.
continuity Co že se v každé domácnosti kraji brambory jinak. Já jsem zjistila, že né v každé domácnosti se brambory umývají! A to tehdy nebyly hezky oprané brambory jako se dají koupit dnes ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY