notna což o to, brambory myjí ( teda už ten oloupaný stav), ale já jsem až jako dospělá zjistila, že někdo loupe žampiony.
Jídlo a vaření
Kan Kanagom! ![]()
Úžasně voněl, loupat si ho s prstů byla úžasná zábava. A nechat ho žrát polystyren bylo úplně nejlepší!
continuity Loupu a asi to má původ, že dřív jsme měli žampiony jen z lesa a byvaly od hlíny, na tě bílé je to víc vidět než na hnědém hřibu, tak se u nás loupaly.
continuity notna taky loupu, lesní houby s lupeny loupeme všechny, když to jde.
vyvřely ve mně zasuté vzpomínky, kterak jsem coby nevinné dítko v rámci pracovní výchovy vyšívala řetízkovým stehem samopal
A nesuploval vám v pracovní výchově učitel branné? ![]()
Pinot Noir loupu taky, žampióny teda, lupenatý houby nesbírám (jen trubičkový)![]()
Isca hele ono se to nějak zkombinovalo s výročím SNP ![]()
Vilemina my některé holubinky, a ty mají tu slupku tvrdou, zvlášť ty větší kusy. Úplně oloupat nejdou, ale co jde snadno, jde pryč. Jinak se do těch lupenatých taky moc neodvažuju.
. Jo a lišky, vlastně. Ale ty neloupeme.
Kan Kanagom!
Úžasně voněl, loupat si ho s prstů byla úžasná zábava. A nechat ho žrát polystyren bylo úplně nejlepší!
To loupání jsem úplně zapomněla! Ten kanagon taky dobře hořel, Horáček s Pažoutem tím jednou potřeli kašnu a zapálili. Montessory v praxi, dnes jsou velmi úspěšní podnikatelé. Jo a vím, že je to kanagom, ale u nás vždycky kanagon.![]()
Loupu akorát portobello, maličký žampiony pouze omyju, nožky vyhazuju.
continuity babička loupala i klouzky, já v životě neoloupala houbu.
Evaeva jonklouzky jsme loupali ještě v lese, aby se na ně nechytal bordel. Ale to byly jediné.
Já jsem to jednou z vědeckých důvodu zkusila a není v tom rozdíl ( když se hlína umyje
).
Evaeva jo vlastně klouzky taky loupu! Takže skoro všechno. ![]()
continuity Pinot Noir normálně to otřu houbičkou/hadrem ![]()
Evaeva U nás se loupou je klouzky a jen ty starší.
Pinot Noir Tak jasně, fritak je hrozně velkej klumpr a moc mě nenapadá co jiného se v něm má smažit.
andulka01 Kapr :-)
andulka01 houby.
Ty jo to bych si dala, obalovaný hribky!
andulka01 květák
Dobrú chuť![]()

milacka To vypadá přímo pohádkově - identifikovala jsem snad jenom pórek, granátové jablko, chia semínka - co je to ostatní?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY