Hanka H nevím, špenát u nás neměli a dělala jsem to poprvé. Přijde mi to chuťově celkem neutrální, akorát po upečení to na muj vkus bylo cítit víc zeleninově.
Jídlo a vaření
Zarinya tento oběd bych hned měnila za dorty :)
letolet Krásný!
Zeleninově je cítit i ten špenátový, po vychladnutí to vyvane.
andulka01 děkuji. A máš pravdu, když jsem to dnes zdobila, tak už to cítit nebylo.
Biely kvetted jsem se vsimla,ze ho jeste mam v prohlizeci.
Ďakujem ![]()
......fakt vyzerá tvoja omnoho lepšie. ![]()
Hanka H já ho dnes servírovala dcery kamarádkám. Když jsem ho nesla na stůl, tak ta jedna sestiletá tak vykulila oči, že jsem se musela strašně smát. Matky při vyzvedávání taky nevěřila, že špenát. Jedna si dokonce odnesla zbytek dortu domů. Tak už to do sebe nemusím zítra cpát. Přece jenom byl to druhej dort, co jsem tenhle týden upleskala, tak každému stačil jeden kousek. Fotit jsem jsem stihla jen ten pondělní. Je roztavenej od svíček.
Tabea Ten bych si dala taky
!
A vůbec - vy mi tady děláte takový chutě, a já doma nemám ani kousek čokolády
!
Zarinya Pinot Noir Ty jo, zrovna o bábovce dneska moje holky vyprávěly, že by ji chtěly, přesně tuhle mramorovou mají rády! Ale já to nikdy nepekla a ani nemám formu, kde mám koupit nějakou levnou ale zároveň abych nenadavala jak špaček pokaždý?
Zarinya Co je ten druhej kotlík? To nejsou ty krevety co? a vypadá to teda taky velice lákavé!
Hanka H Já bohužel jo, dvě Milky sušenky!
Karja to jsou ty krevety z panve s rajcatovou pastou a zapecene s fetou.:-)
Karja Formu bych doporučila keramickou, mám ji už třicet let. Cena dneska kolem pěti stovek. Rozhodně ne silikon- pokud to naplnis řídkým těstem, nedá se s tím manipulovat. Takhle jsem se spálila u beránka.
Hanka H viktorka_od splavu Díky silikon mi stejně není moc sympatický. Pujdu do té keramiky, petikilo není moc!
Karjaja mam keramiku, kov (Nordicware) i silikon.
Nejvic pouzivam tu Nordic bo je nejkrasnejsi a pokud moc specham, tak silikon, bonse nemusi vysypavat a vzdycky se vyklopi (otocim ji a vyvlecu). Davam ji na plech.
Podobne jako Nordicware jsou ted vsude ale kvalita nevim.
Chci si kupit litinovou panev. Doporucite znacku?
Karja formy mám kovové, s vyklopením jsem nikdy neměla problém, chce to dobře vymazat máslem a vysypat moukou. Ty plechové formy stojí pár korun. Silikon je mi protivný na pohled i na omak.
Karja Formy máme v rodině litinovou, hliníkovou, keramickou, skleněnou a měděnou. A každá přísaháme na tu svoji. Hodně pečlivě vymazat a vysypávám kokosem, je to křupavější než mouka. Bábovku teda děláme třenou mokrou tvarohovou, mramory nám moc nechutnají.
Karja já mám nepřilnavou kovovou z Lidlu a taky dobrý:)
Karja Ja mám okrem Nordic takúto cínovú, obyčajnú za pár eur, veľmi som s ňou spokojná.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY