Gatita masové kuličky nebo přírodní roštěnky? Nebo nějakou polívku, třeba dýňovou?
Jídlo a vaření
Diky za tipy, vecer uvarim bramboracku, a pak bud sunkofleky nebo zitra nejakou rychlovku z cerstvych testovin. Jdem dopoledne na poníky, vratime se ve 12, tak to musi svistet.
Gatita šunkofleky jsou dobrý nápad
já myslím, že u cizích děti snědí i to, co jinak ne, tak bych se nebála, že zůstanou hlady.
Včera jsem si dala večerní směnu a dnes servírovala firemní velikonoční oběd: slaný dort z mechového těsta s uzeným lososem, dvacet minikuřátek pečených na másle, citronu a tymiánu, dva bramborové saláty. Kolegyně napekly sladké, byli zajíčci, jidáše. K tomu Hugo koktejl. Dobré to bylo
Fotky mám jen s lidma, tak nedám.
andulka01 Ty jo, moc pěkný teda!
andulka01 mnam, s tebou bych chtela pracovat! ![]()
Gatita pesto barilla ![]()
Včerajší obed, ktorý som si mohla vychutnať v altáne, na slnku 30 stupňov. A keďže makám ako fretka v záhrade, dobre padol. Aj dupľa bola.
Všimnite si jazierko, vyčistené, je to hnusná robota, ale výsledok stoji za to!
milacka Krásne, jazierko i tanier! ![]()
milacka super.![]()
A jak chutnaji macesky?![]()
Zarinya fantasticky, jem ich pravidelne, ja som taká koza, všetko zelené jedlé zjem. Pridávam si do šalátu aj púpavé listy, rastú mi vzadu na pozemku ako prvé.
Inak u nás sa macesky volajú sirôtky.
Biely kvet ďakujem Jaruška, v jazierku ešte všetko narastie a rozkvitne, ryby prežili všetky, ako každý rok, páči sa im u nás.
milacka co je to dupla? Přídavek?
Makara přídavek, presne. ![]()
Mazanec

brrr ten je teda krasny, nemam je tak uhledne

baltik Proto jsem ho nefotila z boku, začal se mi trhat od spodku.
A náhodou je máš taky pěkné.
Veselé minecraftové Velikonoce!

...tyjo!, tak letošní Velikonoce u dětí vyhraješ určitě Ty, je to krásný!![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“