carries akurát ja som použila kukuričnopohánkovú strúhanku, chutí mi viac ako obyčajná z rožkov.
Jídlo a vaření
milacka to znie dobre, ale netuším, kde by som to kúpila ![]()
milacka vďaka, pozriem po dačom podobnom :) .
carries ja kupujem v bio obchodoch u nás v Trnave.
milacka ja nebývam na Slovensku, tak konkrétne toto nekúpim. Ale skúsim pozrieť do nejakej zdravej výživy. Zatiaľ som online našla len cornflakes crumbs.
carries to by mohlo byť, ak by bolo treba, tak sa pomelú na strúhanku.
RoSa říká se od sv. Jana do sv. Anny, já dělám někde mezi :-)
jinak dávám cukrový rozvar, ale až po uplynutí té lhůty, na začátku jen 1 litr vodky + koření
dělám to podle varimesmarcelou.cz
Magráta na ten recept jsem narazila a líbil se mi nejvíc... jen ty ořechy krájím na plátky a přidala jsem navíc ještě jalovcové kuličky, celý kardamom a kůru z citronu... po měsíci scedím a přidám ten cukrový rozvar teda... mám hodně jablkovice z loňska, byla obrovská úroda, tak jsem založila ze dvou litrů... já tvrdý alkohol už víc než rok nepiju (a zhubla jsem díky tomu vloni hodně kg), ale tohle bude výjimka jakože lék + pro návštěvy
RoSa já taky dávám jalovec... musím říct, že jsem ji nechala dost dlouho pak uležet a o vánocích byla úplně nejlepší :-)
Dort pro toho človíčka, ze kterého brzo zešedivím. ![]()

Pinot Noir dort je nádherný a človíček vypadá jak andílek![]()
![]()
Pinot Noir Dort i človíček.jsou velmi povedení. A snědl aspoň kousek?
Pinot Noir krasnej!![]()
Pinot Noir Krásnej dort, krásnej oslavenec.
Teď si dva šedivé vlasy našel sambo, že to má, teď nevím, buď z děti nebo ze stavby, tak mu říkam, že to má protože je starej:-D:-D. Ale my ženy to máme z těch starostí, to je jasný!;-)
Já sem dám ještě ten náš ,,s barvama,,. Jako to nebyla vůbec taková prča...protože kupované borůvky když se rozmixují tak jsou hnědé. Naštěstí měla ségra nějaké domácí, pro které jsem jela na kole o půl 11 večer. Ale všem to chutnalo, ačkoliv se z jednoho kousku z piškotů vysypala syrová mouka, jak jsem to špatně promíchala:-D. Ale ten recept na piškot je fakt dobrý. Na fotce to stejně není vidět, ale je světle fialový a vespod trochu růžový z jahod. Jako ono to moc obarvit nejde no jsem zjistila:-D.

Karja ale holky vypadají spokojeně
a.chutný.byl.urcite.taky
Já na barvení používám mražené borůvky a ty dávají krásně fialovou barvu.
Jinak tu vidím samé krásné děti s krásnými dorty Karja Pinot Noir ![]()
Já ať se s dorty vynasnažím, jak chci, děti to většinou moc nejedí. Jenom syn, když mu udělám jablečný koláč. Dcera si vždycky vybere dort s růžovými proužky a pak na něj kašle... Nám dospělým to teda dost chutná, takže s tím nemám až tak moc problém.
Karja Další várka povedeného dortu i dětí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY