711990 Díky, já si taky myslím, že nic z těch moderních funkci nepotřebuji:-D
ja si neviem vynachváliť. Ale vodu máme upravenú. Takže bez problémov. Milujem moju rúru.
711990 Díky, já si taky myslím, že nic z těch moderních funkci nepotřebuji:-D
ja si neviem vynachváliť. Ale vodu máme upravenú. Takže bez problémov. Milujem moju rúru.
na sv.Jana se má založit na ořechovici... já jsem založila dneska:

RoSa kedysi sme aj my orechovicu robili. A teda chutila![]()
RoSa Ořechovice je dobrá, akorát se potom to sklo blbě umývá. U nás se ještě říká, že rebarbora se jí pouze do sv.Jana.
RoSa Já to vždycky jenom dostávala od babi, recept nemám.
RoSa Dávám cukrový rozvar.
Evaeva a vyuzijes všech těch 14 "rychlostí"? Naši mají nějakou elektrolux, šoupací, 14 rychlostí a je strašně blbá. Když se něco začne vařit a zmírníš, tak to celkem dlouho trvá, než se to zmírní a pak je to zas málo a musí se upravovat směrem nahoru. Není to teda indukce, tak nevím, jestli to není spíš feature než bug. Ale u tý předchozí si na to nestěžovali. Jak takovýhle věci odhalit, než to člověk nainstaluje, netuším. Píšou to lidi někam do recenzí? ![]()
Já mám rychlostí 9 & turbo a stačí mi to.
Tabea ne, používám 3, 4, 8, 12 a turbo:) Ale ta pomalá reakce, co popisuješ u tvých rodičů, je tím, že to není indukce. Já indukci mám a reaguje to hned. Mně nešlo ani tak o počet rychlostí, ale aby si se k tomu turbu neproklikávala dvě minuty. To má tchýně a točí mně to, než se z maxima dostanu do středu, je to třeba pět ťuknutí, já se prostě dotknu někde u té 8 a je to.
Evaeva já mám turbo jako extra "tlačítko". ![]()
Tabea aha, to je taky fajn vychytávka.
Také romantické raňajky dnes.
...máš to nádherné! Jak od profesionálního kuchaře i fotografa![]()
![]()
Pinot Noir :))) to je recept podle Petry Burianové. Ještě ti chybí specifický tvar hliníkové vaničky ![]()
Pinot Noir to je paní, co vyhrála první řadu Peče celá země. Má asi pět dětí a je moc sympatická.
Pinot Noir teší ma to, krásne, ale hlavne chutné, si šikovná. A dúfam, že Ťa ešte poinšpirujem, mám v talóne niečo ako babetu, ktorú si piekla.
Aranel Pinot Noir Prosím vás, ten recept na tu babetu je někde tu?
dneska jsem dělala květák milacka , béééé.... (ale dobrý to bylo, příště si s tim víc pohraju, teď to bylo co dům dal)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.