Až se zima zeptá, co jsi dělal v létě - jahodová.

Až se zima zeptá, co jsi dělal v létě - jahodová.

Pinot Noir Karja Krásný dorty a ještě krásnější děti.
Dostala jsem chuť na něco sladkého .... asi nějaký hrníčkový rychlokoláč
?
Pinot Noir človička zachranuje jeho roztomilost
Taky jsem se chtela zeptat, jestli aspon neco z toho dortu ochutnal, ale uz je to jasny.
Karja krasny dort a holky jak ho v souladu obdivujou! Tyhle slecny ze umi jecet?
Dnes kapří hranolky podle Vaňka. Ale fotku jsem nestihla. ![]()
Dorty máte krásné.
Já na to nejsem a děti milují krupinkovy že Světozoru, to bych stejně nedala, takže je to vyřešené.
dynda přiznávám, že tohle vůbec nechápu, vždycky když to slyším. Ti moji by sežrali snad cokoliv, kdybych prohlásila, že je to dort
Starší syn spořádá kolikrát i dva kousky, nechápu, kam to dává.
Nežravý děti, nenaděláš nic. Oni mají rádi štrůdl, různý koláče, maximálně ještě piškot - ovoce - želé. Jo, bábovku ještě jedí a banana bread. A končíme. Ale stejně jednou za čas dort zkouším.
dynda prý nežravý děti ![]()
Karja ja delala letos taky dort barveny ovocem, pouzila jsem mrazene boruvky, mrazene maliny a cerstve jahody, vsechno v dost hojnem mnozstvi. A udelalo to krasny gradient.

Zuzuli tyjo ten je nadhernej
Zuzuli Tak ten teda je.
Zuzuli ten je boží, Peppa by měla úspěch i u nás.
Zuzuli Ten je! Ty jsi šikovná!!!
Zuzuli no ale to je krásný. Do jakého jsi to dávala kremu? Já právě do toho mascarpone a jakmile jsem tam toho dávala víc už to bylo moc řídké! Takže jsem měla ty barvy něco jako máš tu nejsvětlejší vrstvu. To bahynko je teda exkluzivní:-D
continuity Já bych ten dort asi taky koupila, ale jak se mi to dítě osypava a dvakrát po pečenem sladkem, tak člověk neví co tam ty cukrářky dávaji, co může vadit. Plus tady jak není žádný řetězec ale prostě na zakázku, je to drahy poměrně.
Na to barvení a ochucení krému můžeš to ovoce rozmixovat a svařit. Právě pak je úplně jedno, že to bylo mražené.
Nojo, sorry. U nás často nastává ten druhý problém u jídla - stopové množství. To někdy překonáme nátlakem či dopomocí. Po těch letech už mi to leze na nervy, kolikrát si dám večeři, až když jsou prťata v posteli, protože chci jíst v klidu. Ale máš pravdu, je nežravý a nežravý.
Karja tohle jde udělat s tvarohovym dortem ( ten jako jeden z mála dělám), tam se dává šlehačka a želatina.
Zuzuli Ten je!
Všechny jste úžasně šikovné. (Já dort vždycky objednávala.)
dynda ne ne, já se omlouvám, ze mě promlouvá zoufalství
. Ve světle toho, co se děje okolo mladšího syna, jsem začala staršího považovat za bezproblémového jedlíka, přitom dort by taky nedal do huby. Vlastně nic, co není jednolitá struktura, takže nic s polevou, ovocem, drobenkou, želé, rozinkami atd.
(Když se na to člověk podívá bez emocí, tak nejíst dorty opravdu žádný problém není. Vlastně myslím, že mnozí/mnohé by takový vztah k dortíkům i uvítali.
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.