Karja je to tvaroh, trocha bileho jogurtu, rozmixovane ovoce a zelatina. Cele to drzela pohromade prave ta zelatina, takze mi tekute ovoce nevadilo. U nas se klasicke dorty s kremem moc neji, spis tohle.

Karja je to tvaroh, trocha bileho jogurtu, rozmixovane ovoce a zelatina. Cele to drzela pohromade prave ta zelatina, takze mi tekute ovoce nevadilo. U nas se klasicke dorty s kremem moc neji, spis tohle.

Já už jsem absolvovala i jednu dětskou oslavu se 2 dorty. Děti si mohly vybrat, dorty oba výborný, domácí, lehké... No, podloubaly se v tom skoro všechny děti a zůstalo to na stole. Možná 1 talířek byl prázdný. Asi do toho musí dorůst.
dynda moji jedí tak nějak normálně, ale jak jde o sladké, zabili by bratra
U nás je to tak s bonbóny, lízátky, fuj sladkostmi u dcery - zabila by bratra. Z druhé strany naopak, syn by možná vraždil pro lososa. Kinder vejce vykuchá, půlku sní, na druhou půlku na věky zapomene. Zmrzlinu stále odmítá....
Zuzuli Jo, tak tuhle variantu jsem našla až ,,poté,, a říkala jsem si, že je to určitě hezké jen na té promo fotce:-D. Ale naše děti mají rádi piškotové dorty, spíš ten krém mohl být jiný;-). A mražené borůvky jsi měla nějaké jakože ze supermarketu nebo naše lesní?
dynda No naše děti jedí jen ty piškotové s lehkým krémem. Ale všechny. Ale je fakt, že u nás je na oslavách jen ten dort, nikde žádné jiné přehršle pro děti zajímavého jídla:-D.
Naše holky jsou po sladkém hrozně žravé, ale ta starší to moc nepoptava, ta nějak ví, že to doma moc není, ani v obchodě moc neloudi. Ale ta malá!!! To je jako furt bonbon?bonbon? A i v tom obchodě je taková urputnejsi, jakmile někdy měla něco v ruce, takže to zná, tak to vyžaduje.
Karja ze supermarketu, ale ty lesni ![]()
Zuzuli Jasný. Dobrý vědět;-). Uvidíme jak dlouho ještě ,,barvy,, vydrží. Teď chce fialovou fasádu:-D:-D
dynda no, moja je tiež na sladké ako osa, ale z torty tiež veľa nezje, strašne ju chce, ale potom ochutná a nechá tak. U nej vedie čokoláda, potom lízatka a cukríky. Ale čokolády, tej by pojedla. Keksy a koláče veľmi nie (čokoľvek doma upečiem, tak to väčšinou len rozbabre, nechce bábovky, mafiny, ovocné koláče...)
Nějaký rozumný, rychlý recept na buchtu, kdyz mám hodně, ale fakt hodně třešní?
Vypeckuji to, ale ten zbytek už musí být fakt rychlý. ![]()
Já teda nemám ani recept na bublaninu, která jediná mě napadla.
continuity Teď jsem dodělala meruňkový, ale jde tam veškeré ovoce
2 hrnečky polohrubé mouky (dávala jsem 1 špaldové celozrnné)
1/2 prášku do pečiva
1 hrneček krystalu
1 hrneček mléka
1 vejce
1/2 hrnečku oleje (ne olivového)
Sypké smíchat, mokré smíchat, potom dohromady. Na plech s pečicím papírem (ještě ho trochu potřu olejem) rozprostřít, poklást ovocem, dle chuti posypat skořicí, oříšky... Upéct na 180°C cca 25 minut.
continuity blbuvzdorná bublanina

brrr prosím, prosím smutně koukám: jak se zabrání ovoci, aby nepadlo ke dnu? Nepíšou to dál?
Hanka H díky, myslím, že bude príležitost to vyzkoušet.
continuity Doporučuje se trochu ho obalit v mouce.
continuity Mírně ho obalit v hrubé mouce.
Hanka H tam neni vajicko?
Antje Díky, připisuji - říkala jsem si, že jsem něco zapomněla!
Hanka H ja jen pro jistotu, nejsem moc zdatna kucharka. Diky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.