andulka01 Ano, a ještě doplním, že Kir Royal je oblíbeným pití Hercula Poirota.
Jídlo a vaření
brrr to jsem nevěděla, díky, o to sympatičtější pití to je :-) takový báječně nemoderní. Takže už vím co si dám až půjdu do Na břehu Rhony ![]()
brrr Ty jo hustý! Ale to musí být nějaké dobré víno, že? Jaké dáváš? Já to asi udělám. Může se to zalévat i něčím jiným než sektem? My si dáme totiž sklenku jednu a co pak s tím ten večer.
Prosím vás, nemáte někdo nějakou osvědčenou bezlepkovou mouku, že které by šly dělat vlasové nudle do polévky? Maminka nemůže pochopit, jak můžu jíst slepičí polévku s quinou a chce mi udělat domácí nudle :-). Díky
999 netuším, zda to bude fungovat, ale když chci vyměnit "mouku za mouku", použiju jizerku a zatím to vždycky klaplo, i u 90% vánočního cukroví. Jinak vlasové blp nudle dělají Jizerské pekárny, pokud netrváte na domácích.
999 Na těstoviny je dobrá bezlepková směs Adveni Pasta & Gnocchi (červená)
Karoleena Díky :-).
Mohučanka Já netrvám na žádných, ale jsem ráda, když se maminka zabaví, potřebuje teď výplň času, tak ať dělá nudle :-).
999 aha, chápu ![]()
Karja Víno používám nějaké dobré :-)
Ono to vydrží otevřené v ledničce několik měsíců, to se neboj. A letos to chci naflaskovat do nějakých menších lahviček.
S mineralkou jsem to nezkoušela, ale je fakt, že to má ve finále konsistenci jako domací šťáva/sirup.
brrr No myslela ks, že jako nevypijeme ten sekt víš.
Karja a mini sekty se v cesku neprodavaji?
Ja si je kupuju na vanoce.:-)
Karja Asi je to do přiznání, ale ten v ledničce den, dva taky vydrží. A můžeš ho ředit džusem, kdyz nebudeš mít chuť na drink.
Tak dnes quinoa, lišky, grilované kuře, pesto, bazalka, konopné semínko :-).
Karja sice jsem to nikdy nepila,ale myslim,ze sodovku dat muzes.Jen to bude jiny napoj.:-)
Pottenpannen ma slevy na některé babovkove formy Nordic Ware. Do nedele za 888. Není zač.
Vlezu s tím i sem, zkusila jsem na základě inspirace Maškrtnicí višňovo-meruňkovej džem a je fakt super. Doporučuju, pokud teda máte višně a meruňky ![]()

Karja Nevím, jestli si rozumíme, s džusem jde sekt. S tím rybízovým.likérem jsem nealko nezkoušela, ale asi by minerálka šla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my