A kdyz jsem jela zpet tak cestou nejlepsi kafe na svete...mikeloccino..to jsem si zas nemohla vzpomenout jak se rekne recky slehacka![]()
Tak ji rikam , bez toho bilyho nahore ,![]()

A kdyz jsem jela zpet tak cestou nejlepsi kafe na svete...mikeloccino..to jsem si zas nemohla vzpomenout jak se rekne recky slehacka![]()
Tak ji rikam , bez toho bilyho nahore ,![]()

Zarinya je fakt dobrá. Marmeládu z Lidlu jsem ještě neměla, mohla bych ji zkusit :)
Ounz jsou fakt dobry.
Zarinya a super kelímek to kafe teda má!
Ounz jen tu ted vsude do kafe dostanes ty papirovy brcka....jezis fuj to uplne zmeni chut toho kafe.Nastesti jsem jeste nejaka vyhrabala doma tak je vozim v aute.
A vcera na plazi me fascinovalo ze mi prinesl velky plastovy kelimek a k tomu papirove brcko.![]()
Musim rict ze ten kdo vymyslel ten nesmysl s brckama tomu bych nejradsi nafackovala.
Estara tak člověk se má každý den naučit něco nového a já se dnes poučila o myrobalahech. Díky.
Díky všem, ještě si to promyslim, jsou hodně sladké a některé budou teprve dozrávat.
Mám na dnes zpracovat bedýnku rybízu a dvě meruněk, možná mě to i přejde.
Tak jsem po plněných grilovaných lilcích a portobellech zkusila i ty papriky, bééé, a dobré je to. Byla by to dobrá náplň i do těch žampionů. Dala jsem taky mátu a přidala sušená rajčata. Jen by to chtělo tenkostěnné papriky.

Zarinya tak já brčko použiju jen výjimečně, ale to papírový je fakt blbý. Chtělo by to zas vrátit do oběhu původní slámky (ty ze stébel
)
Ounz ja brcka doma vubec nepouzivam,ale tady se jinak studeny kafe pit neda a nadava na to kazdej.
Hned se to prilepi na pusu a fakt to uplne zmeni chut.hrozny.
Zarinya no nevydrží to vůbec
Dneska jsem poprve v zivote delala ovocne knedliky - merunkove a testo jsem zkusila odpalovane podle Maskrtnice. Predtim jsem o tehle kombinaci ani neslysela, u nas se delalo jenom bramborove, nebo kynute testo, ale teda, bylo to vyborne!
Ounz brčko ze slámy dostal včera syn. Trošku nepraktický je, jak plave a vyskakuje ze sklenice. ![]()
Zarinya peknej kelimek.
Ja miluju reckou zmrzlinu Scandal. Nejlepsi je s vlasskyma orechama...
Tabea ajaj ![]()
Borůvky mi zdrhly ze šátečků z listového testa. Je na to nějaký fígl? Dávala jsem čerstvé borůvky nepovařené, to je ta chyba? Jako do práce to odvezu, oni sežerou všechno, ale mrzí mě to. 
Zarinya my máme už niekoľko rokov doma krabicu (stále tú istú, lebo zákaz prišiel v posledných záchvevoch detského slamkovania) slamiek z ryžového bioplastu. Mali bz bzť kompostovateľné, to neviem, je fakt, že ak ich niekto zabudne v pohári (ako nie chvíľu, ale trebárs cez noc), tak sa začnú rozpúšťať, ale pocit je pri nich veľmi podobný ako pri starých plastových.
Karja co dnes varis?
Zarinya já už jsem taky dostala do pití místo klasického brčka makarón a to bylo úplně hnusný
Zarinya Prosímtě úplně neironicky, jenom jsem zvědavá - proč se nedá to kafe vypít bez brčka? To víčko nejde sundat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.