0zero7 CML lol!
Já mrazím nejčastěji hotový boloňský ragú a chilli con carne a pak jak píšou ostatní karbanátky/sekanou/kuličky a la IKEA v syrovém stavu...
Jídlo a vaření
marieu chili! Jasna volba, to jeste nemam na seznamu, super, dikes
RoSa no, něco takovýho, nebo i s lučinou to půjde..
A to mi připomíná - já jsem teď obšlehla nápad krajánka na cottage pomazánku, ale na rozdíl od nich tam mám opravdu hlavne cottage a ne většinu majonezy, dělala jsem vajíčkovou - dvě vejce, cottage, půl lučiny, lžička hořčice, kyselá okurka, porek, sůl pepř a bylo to fajný. Možná by to šlo i s limburgerem místo vajec...nebo vejce a limburger? Takže děkuju Karja , při nejbližší příležitosti si ho koupim ![]()
0zero7 My jsme teď doma z karbenátků přesedlali na holandské řízky. Ty by šly zmrazit taky.
0zero7 směs na játrový knedlíčky si taky dávám do mrazáku
RoSa ty nedelam, ale jak te ctu tak jsem dostala chut na takovou tu kremovou kureci policku co ma masovy knedlicky s muskatovym oriskem, takovy jemny jidlo. Uplne bych si to dala na obed hned.
brrr To bys slo, v tech je syr myslim? Googlnu to dik
brrr jsem nasla jeden vytunenej se smetanou, akorat bych to teda nedelala z bucku, to vypada good
0zero7 Já je dělám podle Recepty bez brepty (z mobilu neumím vložit odkaz, promiň) v kombinaci s Vaňkem. Dávám dvě třetiny plecka a třetinu bůčku.
P.S. Sýr používám čedar, ale to je tím, že zapomínám koupit goudu
brrr v pohode, mrknu, sedim v praci u pocitace, diky! Tohle nedelam nikdy, tak zkusim.
0zero7 Ražničí.
Karja co pomazanku ve stylu obazda?
Cokoladovy dort od žluťásek

Tabea To je nádhera! To zdobení! Úplně jak námraza!
Tabea to je nádhera, já si to udělala?
0zero7 já jídlo nemrazím, tohle mě napadlo že by to určo šlo:-) jinak vím že jde rizoto když se neskladuje dlouho, a nedávno jsem musela zamrazit pečenou rajskou s hovězím a bramborovýma nokama, páč jsem to nestihla sníst, a ohřátý to bylo uplně ok
Karja continuity jsou to hvězdičky a přes to trpytivý prach nafoukaný z ruky. 
Ten prach doporucuju skladovat pod zámkem. Děti si ho jednou vzaly na posypání lívanců a zalezlo to do jídelního stolu (olejovaný ořech) fakt na dlouho. ![]()
0zero7 Vidíš, tou rajskou mi viktorka_od splavu připomněla, že jdou v pohodě mrazit plněné papriky s rajskou.
Tabea to si umím představit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje