rozarka tak pastika se snad nepodmazava ne?
(uz se tesim na nasledujici diskuzi!)
Jídlo a vaření
711990 můj otec dává máslo i pod paštiku, i pod sýry typu žervé. Já si tam mažu na chleba Lučinu a on vždycky: jak to můžeš jíst tak suchý?! ![]()
Zarinya syn si taky nemaže nic na chleba pod sýr nebo šunku, jen pod marmeládu máslo.
Pinot Noir pod lučinu mažu, pokud to mám v plánu jíst později (svačina na výlet), to je jinak fakt suchý.
Ale jinak máslo pod mazací sýry a paštiky nedávám. Pod marmeládu a med vždycky, podle mě to tvoří podstatnou část zážitku
Ale ségra jednu dobu pod med máslo nedávala, aby se jí vsákl do rohlíku a netekl okolo![]()
Pinot Noir
tak sucha lucina je bozi!!!!
711990 můj otec dává máslo i pod paštiku, i pod sýry typu žervé. Já si tam mažu na chleba Lučinu a on vždycky: jak to můžeš jíst tak suchý?!
to bych si s tatou rozumnela.![]()
Zarinya ja si taky rikam ![]()
milacka vypadá skvěle, to žluté vespodu je rozšlehané vajíčko nebo sýr? A vidím hummus?
711990 maslo pod paštikou je nebíčko v puse![]()
Pinot Noir ja mam rada kdyz to klouze do krku, no.
s tim ubiranim cukru v receptech mi mluvis z duse. Dala jsem polovinu, tretinu, je tam zbytecne moc cukru...a pak sni na posezeni kelimek Nutelly.
Pinot Noir Já si pod lučinu taky máslo nemažu. Moji rodiče si ho tam mažou, ale zase si dávají tak poloviční množství lučiny než já, tak ono se to vyrovná :o)
Antje no a jeste taky u priklopeneho chleba/housky obe strany namazane.![]()
Ja cukr neubiram spis naopak,nutelu rada na lzici,ale susenky nejim a kafe jedine bez cukru.
Prosím vás a když nesladim kafe ani čaj, cukřenku name jen kvuli tchyni a nutellu nejím ani lžičkou ani vůbec, můžu si ten cukr ubrat? ![]()
Mne je latte s našlehaným mlékem sladké akorát.
Pod lučinu si maslo nedávam, ale pečivo so šunkou, syrom, príp. s džemom, paštétou, medom jedine s maslom. A nemám rada mäkké maslo, t.j. krájam na plátky tvrdé maslo vytiahnuté rovno z chladničky. Kedysi som si mazala maslo aj na makovník.
Mám rada sladké, pri krémoch však cukor väčšinou uberám, keďže sa mi to väčšinou zdá príliš sladké, uberám cukor aj pri niektorých cestách (max. tak o tretinu).
Nutela mi nechutí vôbec, nechápem, ako ju niekto môže jesť samotnú, sladím iba čierny čaj, aj to nie vždy, kávu pijem necelý rok bez cukru.
continuity ano, můžeš, dělám to stejně ![]()
dorota v krémech taky ubírám. V piškotu člověk musí množství dodržet, ale pak to ráda něčím vyvážím, ne kvůli zdraví, ale chuti.
Evaeva jj, pecu na tvarohovou bábovku. Cukr být musí, to se nedá nic delat, a přijde tam podle receptu kůra z jednoho citronu. Tak ho tam rovnou i vymačkám, když už ho držím v ruce a je báječná.
Lamicka robí sa to obrátene, najskôr na panvici usmažíš omeletu, prikryješ s tortillou, otočíš a navrstvíš si ju podľa seba. Zapeká sa prikrytá, nech sa syr roztopí, áno, je to hummus, ako píšem, čo dom dal. Pizza sa dá aj zatočiť, ako wrap, tortilla je chrumkavá, určite vyskúšaj.
Maslo pod lucinu by me v zivote nenapadlo! Pod pastiku jsem to videla, ale mne to nechutna. A vubec teda nechapu potrebu mazat si cokoli na vanocku.
Maslo pod lucinu by me v zivote nenapadlo! Pod pastiku jsem to videla, ale mne to nechutna. A vubec teda nechapu potrebu mazat si cokoli na vanocku.
přesně, vánočka se namáčí do kakaa
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje