Pinot Noir Mrkvovou dělám nějakou primitivní, inspirovala jsrm se v Apetitu. Podívej se tam, budou jich mít víc. Původně jsme začinala s receptem, kde se dával stejný poměr mrkve a rajčat, pak zeleninový vývar.
Jídlo a vaření
Pinot Noir No právě. Já ho ted koupila ve slevě, za skvělých 39,90:-D. ale myslim, že hnusný by bylo i za 80, že to nehrálo roli.
Kapusticky na zadicka![]()
jen jsem si zapomnela k tomu koupit halumi![]()
Ale nakonec to slo i s fettou.

Pinot Noir pomelo jsem už měla asi čtyřikrát a vždycky bylo blbý. No ale zas ho koupím, co kdyby?
Tak Betty když bylo za 39, tak jsem taky zkoušela, ale teď jsem tu viděla jen pomela za 99, a to už se mi zdá zu viel. Za dvě hnusný pomela je láhev dobrého vína od Čačíků. ![]()
Pinot Noir Já vím, ale když je mám tak ráda. Vždycky ho sním a u toho brblam, že už ne.
Tak Betty já je mám taky ráda, nejvíc jsem na ně měla chuť v těhotenství. Někdy jsem se pomela tak přejedla, až jsem se bála, že z toho předčasně porodím! ![]()
Pinot Noir dik, vyskusam ci prejde (ona prejde, len im musim zatajit slovo tekvica:)
Tak Betty No právě, ono už totiž vůbec není jako dřív. Tohle bylo růžový, suchý a tvrdý. Pamatuju si světle žlutá šťavnatá pomela. A taky že byly poměrně levný, normálně na váhu srovtelne co jiné citrusy...tak co se kde mohlo pokazit?;-)
Ty jo, tady se pomela vůbec neprodávají, už se tak těším domů, že si dám a vy takhle!! ![]()
Karja a když ho rozkrojis, tak se uvnitř krčí něco jako citrus a okolo dvoucentimetrova vrstva slupky. Já jim říkám kubánská pomela.
Prosim nemate nekdo elektricky tlakovy hrnec ?
Vubec se neorientuji, poradte prosim.
Antje Ja nedam dopustit na muj multifunkcni hrnec od tesly, ale ty chces asi jen obyc tlakovej?
Zarinya nádhera (asi uvařím v sobotu :-)
a dotaz: děláte si některá kimči? já jsem ho tedy nakoupila v korejském obchůdku, ale s ohledem na cenu myslím, že vyjde levněji domácí výroba :-)
Vari dekuji, byla bys tak hodna a napsala mi , jaky to je a na co ho nevic vyuzivas ?
Zarinya šmarjá, mám v lednici kapustičky - díky za připomenutí! pěkný to máš!
Antje Mam teslu k80 a pouzivam nejcasteji tlakovy vareni nebo naopak pomaly vareni, ale obcas pouziju i ty jiny programy a dobry.
Vari diky, jdu hledat !
Magráta My děláme. Jestli je to úplně to pravé správné neposoudím, ale nám chutná a žádný problém v procesu výroby (krom toho předpokládaného čichového:o)) nikdy nenastal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje