Tímto děkuji Tabea za inspiraci na zdobení a Lidlu, že zařadil do nabídky zlatý prach. 
Jídlo a vaření
letolet já koupila ten stříbrný, peču na zítra
Byla jsem tam se synem, takže máme i různé kuličky, hvězdičky a tak![]()
![]()
Gratuluju oslavenci!
Myslela jsem tohle..

má to docela zvláštní slano sladkou chuť, vůni bych popsala jako navinulou..přidala jsem lžičku do čočkový polévky, výsledek nekorejskej, ale zajímavej ![]()
Tabea díky
Recept byl na půl kilo mouky, ale nějak blbě tam byly tekuté složky. To je jenom půlka asi budu obcházet sousedy. ![]()

continuity ty makový ![]()
letolet ten dort vypadá výborně! To s dovolením okopíruji. Já jsem stříbrný sprej používala na šaty Elsy a Anny, když jsem dělala dort ve tvaru panenky, tedy dvou
Dnes makovka aneb loupák

continuity ty koláče jsou. Všechny! K sousedům bych musela, abych to nesedla všechno sama.
MaeGandal Tie sú krásne! ![]()
continuity Mňam! ![]()
Ounz Tyjo to neznám, je to hodně jiný než miso pasta? Asi bych měla tendenci to použít podobně... Třeba Yotam má jedny rychlý těstoviny s rajčatama a miso pastou a pak taky zapečený těstoviny s dýňovým pyré, kdy se ta dýně s miso pastou peče než se rozmixuje, možná by to šlo uplatnit podobně. ![]()
MaeGandal dekuji a loupaky krásný
Díky všem, byl to první pokus, příště už to množství náplně vychytam, ať to tolik neteče ven. Jsou mnohem vlhčí než z krámu a vyhovuje mi to teda víc.
Ženy, vy jste tak šikovné!
Tak jsem si taky nabehla s pomelem. Slupky 2 cm tlusty a chut taky nic moc, jeste ze bylo za polovicni cenu.
Tento víkend máme bábovku mandlovou a dnes k večeři polévku z hřibů z nejhlubších jesenických lesů.

Kokoska No u nás ho slupka ta starší jak nic prý ještě chce ,,pomeloun,,. Takže ten za 39,- od pondělí v akci bude náš no:-D
Karoleena no já zas neznám miso pastu, ale tohle je z fermentovaných sojových bobů a myslím, že ta miso polévka se z toho vyrobit dá...ale mám info jen z googlu, no..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje