Evaeva Je úžasná, vôbec ste to neprehnali. ![]()
Jídlo a vaření
Evaeva ne ne, vůbec, já prosazuji, že čím více tím lépe, když se jedná o zdobení dortu. Já tím úspěšně maskuje nerovnosti a jiné nedokonalosti ![]()
Evaeva poznávám Lidl hvězdy :) a pokud zdobil i sam syn, tak aspoň odpadají obavy, jestli se mu to bude líbit :)
Biely kvet MaeGandal letolet díky! Syn je naštěstí spokojený s čímkoliv.
letolet ty blaho! Dcera je moc šikovná! ![]()
Evaeva ozdoby jsou na dortu nejlepší. Pěkný to mate! Oslavenci vše nejlepší ![]()
MaeGandal letolet 711990 Kan No, ja se prave priklanim k tomu prokrojeni a promazani a az pak vykrojit kocicku. Je takova velice jednoducha, neco jako ten jednorozec
autorka k tomu dala asi petivterinove video na IG, dam sem dva obrazky, co z toho ma vzniknout. Ona ma teda jeden neprokrojeny plat, zdobi to jen nahore.
Šmarjá, toto je super, a vyzerá to, že bz som to zvládla aj ja!!! Musím si to nejako uložiť....
Dám to s dovolením i sem (mám i v blbých dotazech, i když blbej neni
) máte někdo pomalý hrnec? Případně tipy? Děkuji
slniecko Jestli mas instagram, muzes se podivat na to video u srdce_z_jerabin, ono je strasne zrychlene, i na nekolikaty pokus jsou toto nejlepsi snimky obrazovky, co se mi povedlo udelat ![]()
Ounz mám ho vic než 3 roky a ve finále v něm dělám jen vyvar přes noc... jinak jsem si ho moc neoblibila a zabírá dost místa... skoro jsem uvažovala, ze ho pošlu dál... polívku stejným způsobem umím udělat i v troubě.
Ounz Ja tu uz psala, ze mam ten multifunkcni hrnec, funkci pomalyho vareni docela pouzivam. Ja chtela rovnou multihrnec kvuli tlaku. Z pomalych hrncu si dost chvali russell hobbs.
Ounz my máme jeden na chalupě a používáme ho dost. Večer do něj dáš maso a nemusíš se o nic starat.
AprilTwelve Vari Evaeva díky. Máma to chce právě na vývary :) a nevím jakou značku
Vari a co je to ten multi hrnec? Jako že umí i papiňák?
Ounz nemam osobni zkusenost, ale videla jsem ted nejake video s tipy na vanocni darky a tam doporucovali znacku Crockpot, ze je to znacka na pomale hrnce specializovana
Ounz + ostatní - děkuji za odpovědi :-)
Ounz my máme myslím ten crockpot, ale tenkrát to tady teprve začínalo a nic jiného nebylo.
Ounz Jj, papinak, pomalej hrnec, jogurtovac, ryzovar a jeste spousta dalsich funkci v jednom. Ja nic z toho doma nemela, tak jsem chtela jen jeden kram.
baltik jo tak na ten sem koukala, to je dobry vědět, díky
Ounz Muzu se zeptat, jak se lisi polevka v normalnim hrnci a pomalem? Ja delam vyvar v papinaku, natlakuju a pak ho tahnu treba sest hodin na nizky stupen na plotynce. Pomaly jsem kdysi dostala a poslala ho dal...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje