Dejte vědět, jak to chutná. Já měla cibetkovou kávu slíbenou od jednoho chlapce, bohužel mě pak začal neustále někam zvát a obtěžovat na sociálních sitích, takže jsem to kafe ještě ráda oželela. Ale stejně bych ho ráda ochutnala!
Jídlo a vaření
Já cibetkovou taky dostala a chutnala mi moc! :-)
Ta cibetková káva se, myslím, stejně míchá s tou, která cibetkou neprošla, takže i záleží na zbytku suroviny. Měla jsem z Indonésie a byla moc dobrá.
Koblihy jsem nakonec nedělala, ale už mám zakoupenou plničku
. To jsou přípravy.
Tabouleh mám taky moc ráda. Dělám ho obrovskou mísu, druhý den bývá ještě lepší. Mám k němu ráda falafel a tzaziky.
obrovsku misu jsme meli, ale predstava, ze to vydrzi do druheho dne neni u nas realisticka. puvodne jsem myslela, ze si vezmu trochu do prace ke svacine nebo k obedu. tak mozna priste.
Tabbouleh taky miluju. Jedno z mých nejoblíbenějších letních jídel. Hodně velkou mísu. Jen se mi tu, v divočině, špatně shánějí byliny. Takže mi zbývá jen vyrazit do Prahy a, obvykle na Andělu, nakoupím svazky bylin a doma si pak užiju :-)
viktorka_od splavu vcera jsem delala segedin podle receptu co jste nedavno davala, z veprovyho raminka, a je uzasnej! V podstate delam stejne az na slaninu, jeste se to vylepsilo, takze dekuji.
O vikendu posledni zatah na restaurace, vynikajici carpaccio, kachni konfit a panna cotta. Rozebrany Caesar salad (salatove listy byly trochu pripekle na grilu, bylo to moc dobry). Hrebenatky s safranovym rizotem. Bread puding, to jsem necekala nic moc a byl vybornej.

jee to mam radost! auz mi tykej prosim:-)
Ja se snaziiiiim :) mi to holt nejde pres pusu, ale pracuju na tom hehe
Toho segedinu jsem udelala hodne, ale jak je fakt dobrej, tak mi to vubec neva. Fakt dik, slanina je bezva tip!
Koblihy se povedly! Měla jsem z toho respekt a dost jsem se snažila. Recept jsem upravila, dělala jsem je bez koření a místo cideru jsem dala mléko. Těsto má dokonalou konzistenci, dobře se s ním pracovalo. Díky za inspiraci Ounz

Jsou krásný, taky jsem je dělala bez koření a místo cideru vodu..
Teda ty jsou uplne ukazkovy ![]()
Jee, ty jsou krasny, jak sladky nemusim, tak bych si hned dala!
Vcera jsem zkousela pizzu na teste ze lneneho seminka (normalne z toho delam krekry) a super, nejlepsi netestoidni pizza zatim, je to tenkya krupavy, dobre to drzi topping. Jeste musim domakat tvar.
Díky. Já na sladké nejsem vůbec, ale tak dvakrát do roka si dám sladké jídlo ráda. Většinou dělám jahodové a švestkové knedlíky. Hodně omastit máslem :).
Pizza vypadá pěkně.
Nezkoušela, vyměkla jsem. Usmažila všechny, když byl rozpálený olej. Nechala jsem ty usmažený, abych viděla jaký jsou druhý den, jako jo dobrý ale nejlepší jsou čerstvý.
Já se bála, ze budou druhy den tvrde, tak jsem je do pritomnych nastouchala vsechny
.
Myslim, že to je nejlepší přístup :) já je taky rozdala, jen sem nechala testovací vzorek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY