Já jsem s módními trendy pozadu, až dneska jsem objevila citronové tiramisu a na léto je to teda vynikající, svěží zákusek.

Já jsem s módními trendy pozadu, až dneska jsem objevila citronové tiramisu a na léto je to teda vynikající, svěží zákusek.

brrr To je trochu babicoidní, ne?
Ale nepovyšuju se, naopak, chci recept! Teď mi tady předložila kamarádka "macha tiramisu" a mohla jsem se užrat!!! ![]()
Garfie Hele, nevím. Narazila jsem na recept v posledním čísle Apetitu a googlením jsem zjistila, že tak loni to bylo všude. Nakonec se mi suroviny, co jsem měla doma, hodily spíš na recept z ČT, akorát mi nechtěl moc tuhnout lemon curd. Padne na to dost citronů, je to takové správně kyselé. Ale vám citrony rostou na zahradě přece ![]()
https://www.ceskatelevize.cz/porady/10435049455-dobre-rano/6168-recepty/12570-citronove-tiramisu/
brrr No právě! :-) Díky moc, zkusím to!
Ounz Ja mam ozkouseny tenhle hrnkovy, mrkev sekam v robotu
https://www.varilamysicka.cz/zdrave-recepty/vlacny-mrkvovy-dort
Děkuju všem za tipy :)
Suya to je jako ten muj recept, ja ho delam bez koreni, ale s citronovym cukrem a do citronova:)

Chtěla bych se zeptat, napadlo by vás nějaké výživné slané jídlo hladké konzistence (nebo co se nemusí kousat), co se dá sníst i chladnější? Mě jich napadá docela dost, třeba různé krémové polévky, ale všechny budou asi nic moc, když to nebude teplé. Potřebovala bych vykrýt následující 2-3 dny.
Myrtila něco ve stylu smoothie? Pro koho to bude? Z těch polévek bych zkusila rajčatovou, gazpacho se dělá studené, tak si myslím, že by mohla být dobrá i chladná.
Máte vyzkoušený nějaký slaný moučník na plech? Aby se jen nalilo těsto a něčím obložilo? Potřebuju něco rychlého pro synka na přespávání ve škole. Ne kynuté a listové těsto. Něco na způsob pizzy ? ![]()
JankaM cukeťák od K. Fourové
JankaM slané muffiny? Ty budu dělat já, taky na školní přespávačku ![]()
Pinot Noir to abych šla loupit ingredience někomu na zahradu
, ale pouvažuju, děkuju.
žluťásek a recept případně? Děkuju
Evaeva Pro manžela, aneb chlapa jak hora, takže ideálně něco i s bílkovinami. Dnešek přežil na kefíru, ale několik dní v kuse to nedá. Já jsem dost bezradná.
JankaM Slané muffiny dělám velice jednoduché, takové zbytkové
Rohlíky na kostičky, vajíčka (na 1 rohlík 1 vajíčko), trochu oleje, mléko, aby se ty rohlíky trochu rozmočily, nakrájený tvrdý sýr, šunku a pak něco zeleného - hrášek, pažitku, nadrobno nakrájenou brokolici... co máte rádi. Dochutím sušeným česnekem. Přesnější recept nemám, dělám je úplně od oka. Ale myslím, že cuketka nějaký recept měl?
Myrtila jako všechno zamíchat a upéct? Nebo jen rohlíky s vejcem a zbytek navrch?
JankaM Jj, všechno zamíchat dohromady, naplnit košíčky a upéct. Kdybys měla jó náladu
můžeš vejce rozdělit na žloutky a z bílků sníh, budou pak nadýchanější, ale obvykle se s tím nezdržuju.
JankaM Jo, a požere to docela dost surovin, obvykle to dělám třeba z 8 rohlíků. Prostě kolik se jich doma nahromadí.
JankaM já je dělám tak nějak intuitivně, co je zrovna doma :-)) hrnek mouky, hrnek mléka, vajíčko, menší lžička prášku do pečiva, libovolná šunka, sýr. Pro sebe dávám ráda pórek, sušená rajčata, špenát. Chutnají mi v tom semínka, třeba slunečnice, dýně. Pro dítě nic, co by mohl začít dloubat ![]()
A úplně nejradši mám nádivkové, jako na velikonoční nádivku, jen naplněné do formiček.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.