Myrtila aha. Můj muž ty přesnídávky má právě rád.
Jídlo a vaření
Evaeva Manžel si tak z nouze, aby se to nevyhodilo, zamíchá ovocnou kapsičku do jogurtu, ale jinak, i když po synovi dojí skoro cokoli, tohle zrovna vůbec nezvládal.
My jsme na tyhle situace, kdy se nedá jíst normální jídlo, oba dost špatně nastavení, ani jeden nemusíme nic mixovaného, ani sladké. Takže já ho úplně chápu, ale jak jím stejně jako on, nenapadlo mě hned, čím tu běžnou stravu nahonem nahradit.
Myrtila já myslím, že ty tři dny na kefíru jsou maximum pro každého ![]()
Myrtila No já to mám ráda
jestli je ten problém v zubech, šla by do toho i smažená cibulka, tj. šťouchaný (hodně) brambory s cibulkou hodně nadrobno, a to už je přece moc dobrý!
Aranel Jj, to už je dobrý a výživný jídlo
šlo mi spíš o tu teplotu, že vlažná kaše bude asi... zvláštní ![]()
Mám tu třešně ze zahrady a 500g mascarpone, co se musí spotřebivat. Nemáte prosím nějaký osvědčený recept na koláč?
MPLee Pořád ten drobenkový od Florentýny.
Pinot Noir to abych šla loupit ingredience někomu na zahradu
, ale pouvažuju, děkuju.
žluťásek a recept případně? Děkuju
slané muffiny dělám zcela jednoduše jako jakoukoli nadivku (typu do kuřete, či tu velikonoční co se jí samotna). Za mě navíc nesmí chybět vlašské ořechy, a celkově dělám ty nádivky co dům dál.....pórek, medvedi česnek,ořechy, pancetta....

Že prej nebudeme jíst sladký...
Kokoska mňam a pekáček, nostalgie ![]()
Adina nojo, kdybych to upekla na velký plech, sežereme to taky.
Kokoska já teda sladký nemusim, ale tohle vypadá bajecne. Asi o víkendu upeču jahodový koláč. Jenže u nás to žerou po kilech a do půl hodiny je pryč.
Raduza s merunkama to je trochu nakysly, i kdyz byly dost zraly. No kdybych k tomu pustila nasi mladez, bylo by to pryc v minute.
Kokoska já mám cestou do práce stánek s merunkama a jahodama, tak pribrzdim. Fakt jsem na to dostala chuť. Vidím to tak na tři plechy.
Raduza tak at se povede a chutna!
Kokoska díky ![]()
Kokoska vyzerá prudko jedlo.
Ja som večer upiekla ríbezľový piškót, a ráno tam boli presne dva , mame tu mlsona ![]()

Janulik03 rybizovy taky muzu :)
MPLee Pořád ten drobenkový od Florentýny.
Včera jsem ho vyzkoušela, je výborný. Ale pekla jsem ho strašně dlouho a sušila strašně dlouho, aby nebyl vevnitř úplně tekutý. I tak se zcela rozpadá, skoro nejde nakrájet. Možná nevhodný tvaroh? Ta připravená tvarohová náplň byla úplně tekutá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my