Karja ja jsem si rikala, ze ta fotka urcite klame, ze to neni mozny!
Jídlo a vaření
Kan já se teda přiznám že tohle mně spíš odpuzuje. Což teda vysvětluje, proč jsem si říkala, co to máte za problém vyskládat obložený talíř ![]()
Evaeva no je to takova klasika z oslav MDZ ![]()
Evaeva A co je na tom odpudivýho?
Manuka jak jsem psala, prvni zdani klame! Ale teda dobrot spousta.
Kan nevím, vůbec mně neláká si něco vzít. Sýr bude mokrý od salátu, ten bude mastný od salámu,...
Evaeva Aha a v žaludku je to odděleně asi.
Tvl to je argument.
Evaevano já se přiznám, že se mi to takhle na pohled líbí, ale právě když si představím, jak se to pak rozhrabe a melouny se dotýkají sušenek a do toho zamíchají pistácie... Stejně jako Karja mám radši oddělené, byť pěkně naaranžované nádoby a podnosy, hlavně z pohledu hostitelky, kdy to můžu průběžně doplnit, nebo seskupit něco spolu, nebo na menší talíře... Nemám ráda sedět u napůl vyjedených talířů (jako hostitel), tak je pokud možno doplňuju, a když není už z čeho, tak to přesunu na menší, úhlednější nádobí.
Ale takhle nerozhrabané to vypadá krásně.
Kan v žaludku to nechutnám, podle téhle logiky bys to mohla nasypat na jednu hromadu. Prostě mně to neláká, na to nepotřebuju argument.
Kan tvl, proc teda aranzujes misy a nenahazis to na hromadu?
Evaeva Podle téhle logiky si můžeš smíchat polévku s hlavním chodem a kafem:D:D
Pinot NoirJá taky nemám ráda ani jako host napůl vyjedené talire, tak to radši vyjím no:D
Nojono, máma moji kamarádky, vždycky říkala ,,u cizích chutná nejlíp,,:D.
Evaeva A co hamburger? Tam je cibulka u bulky, sýr teče do hovězího a salát je od majonézy. :D
Kan srovnáváš jabka a hrušky, ta mísa mně prostě neláká. Ale jak říkám, aspoň chápu, co máte s tím, že vám to nejde hezky naaranžovat![]()
Kan u guláše je taky lecos dohromady, ale podstata je v tom, že to tak je zamýšlené.
Já bych hlavně nevěděla, jak z toho vydolovat šunku, když salám nejím.
continuity Tak já předpokládám, že hostitel k tomu má i banketové kleště, nabo vidličky a hosté nejsou úplní blbci. No ale jak to tu čtu, musí se počítat se vším. :D
Kan tak jakože budu tu šunku rozmotávat a pak zas salám rolovat, abych ho mohla vrátit?nebo co je zatím za myšlenka?
Má se především počítat s tím,že kromě estetiky, to má být pro hosty trochu pohodlné, aby z toho nevznikl z toho úplný bordel. Protože ne každý je úplně šikovný a i když se lidi snaží to moc nerozhrabat, tak se to často povede.
Kan a těma kleštěma chytneš šunku a salám vyklepeš? Nebo si to rozbalíš vidličkou na svým talířku a co nechceš zas vrátíš?
continuity a nebo si prostě nevezmeš nic! Možná je to záměr, všichni se bojí hrábnout a nikdo pak nemá problém s poloprázdnými talíři a Karja to nemusí všechno dojíst. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my