letolet ten je krásnej. ![]()
Jídlo a vaření
letolet parádní! ![]()
letolet parádní ![]()
#letolet moc hezký! A jaký je? (Myslím těsto, náplň atd)
Cukroví do školky na halloweenskou párty a do školy na párty ve stylu Día de los Muertos. Ale ty ozdoby opadají, než to tam donesou.

Pinot Noir tak ty lebky jsou vymazlený ![]()
bublifuk jsem kvůli nim musela přetvarovat vykrajovátko na mocca oválky po babičce. ![]()
Evaeva přání bylo přesně zadané - obyčejný cheesecake. Jen jsem dovnitř propašovala něco jako želé z mochyne.
Pinot Noir
jezis tak to je bozi, zvlast ve spojeni s tim vzpominanim na zesnuly.
Pinot Noir máš to vymakane, lebky su úžasné a veľmi sa mi páčia netopiere
Pinot Noir ty jsou skvělý!
letolet krasny dortik! Beru si ho s dovolenim jako inspiraci.
Pinot Noir to nema chybu, babicka by jiste zatleskala!
Janulik03 prosim te, kdyz peces ty crinkles, davas do testa olej nebo rozpustene maslo? Nasla jsem predpis na citronove a je tam olej, ktery do testa moc nemusim.
letolet vypadá ale moc hezky a určitě byl chutný, cheesecake je příjemně lehký.
Janulik03 dekuju!
my včera s mamkou pekly retro tvarohové řezy tříbarevné, dělávala to babička kdysi... tak jsem našla tenhle recept a je to ono... jen jsme daly hnědou dolu a bez rozinek... výbornej!
Ja jsem v patek vecer upekla na plech kynuty kolac, pul na napul svestky a tvaroh s rybizem. Dokazali jsme ho ve dvou do ted skoro sezrat, tohle zimni obdobi teda linii moc nesvedci ![]()
A dotaz - kdyz bych k tem svestkam chtela pridat mak a mam tu mlety s cukrem, staci to tam jen nasypat? Do buchet vim, ze se svaruje, ale takhle navrch? S makem jsem vlastne nikdy nic nepekla.
RoSa tak to taky vyzkouším, díky za tip!
Ještě mi, prosím, poraď velikost plechu, to je vždycky můj největší problém.
Koupila jsem si v Bille valecek, jsem zvedava, jestli ten vzor bude videt i po upeceni. Testo urcite bez prdopece, co?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my