Pinot Noir teda, to je boží.
Jídlo a vaření
Pinot Noir moc peknej, urcite potesi ![]()
Pinot Noir ten teda udělá velkou radost![]()
Pinot Noir ten je fakt jak vyrytej drn z trávníku ![]()
Pinot Noir jezis to je nádhera
Pinot Noir ako si urobila ten mach?
Janulik03 děkuji. To je ten mechový dort, který je tu taky už myslím kolektivní.
https://jentaksiupect.cz/mechovy-dort/
Ale je jen nahoře, uvnitř jsou tři vrstvy kakaového piškotu, ten samotný mechový dort mi nechutná.
Pinot Noirďakujem
Pinot Noir Krásný drn, fakt jak čerstvě vyrýpnutý ![]()
Mě čeká dort příští víkend, syn si přeje "mrkvičkový s perníčkem, malinama a sypáním" - sypáním myslí takové ty cukrové kuličky a hvězdičky. Tak jsem zvědavá, jak to bude nakonec v mém podání vypadat ![]()
Myrtila nech to dozdobit jeho. Bude nadšený a případné návštěvy ho ještě budou obdivovat, jak je šikovný, takový krásný dort![]()
Syn si na oslavu s kamarády přeje dort v barvách ironmana
Takže mně čeká barvení krému a snaha to nějak slušně ozdobit. Myslím, že zdobení dortů mi celkem jde, ale zrovna s krémy to moc neumím. Naštěstí kluci v jeho věku sežerou všechno a na detaily moc nedají ![]()
Myrtila má tedy jasnou představu! ![]()
Evaeva eh, Ironmana nezávidím. ![]()
Pinot Noirno on říkal něco, že mi s tím pomůže, tak mu asi jen nabarvím krém a vytyčím mu nějaké plochy a on si to dodělá ![]()
Pinot Noir To má, jen se trochu bojím, že "perníčkem" myslel opravdu zdobené perníčky, to už všechno najednou a s miminem asi nedám ![]()
Evaeva To mě přesně taky napadlo, že bych ten dort namazala krémem a pak ho nechala, ať si s tím vyhraje.
Manžel ještě jako překvápko koupil marcipánového Pata a Mata, to bude nejspíš zlatý hřeb celého zdobení. Bude to takový dort jak od těch dvou ![]()
Evaeva Ironmana jsem si musela vygooglit, myslela jsem, že je šedý, jsme v tomhle dost mimo
myslím, že červené i žluté barvivo seženeš, u nás je měli v teta drogerii.
Myrtila barvivo už mám. Já vůbec nevím, jak na to přišel, nic s Ironmanem nemáme, on má rád Spidermana. Ale tak když si to přeje a je to v mých silách. Uvnitř to bude normální piškot
Aranel zkus pohledat makovec z celého maku, mák se máčel trochu předem v mléku a byl moc dobrej.
Pinot Noir dort je parádní.
Myrtila jo to jsou takový dorty (většinou vánoční), jsou zdobené perníčky. Zas ty perníčky můžeš udělat víc dopředu. Nebo v nejhorším v tomto období koupit, ale to budou asi hlavně srdíčka...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my