Evaeva není to rohlíkova šumava?tu jim peklo zrno zrnko
Jídlo a vaření
Ounznene, rohlíkův tradiční bramborový, výrobce píšou Merhautovo pekařství
Evaeva aha, dekuju. Tak nekdy zkusim. Jinak se priznam, ze u chleba uplne na cenu nekoukam. Radsi si odepru sunku nebo tak. My mame moc radi tento http://www.dokliberec.cz/chleb-dok-liberec/
Treba me dost zklamal chleb od Antonina, celkem cele to pekarstvi je takove slabsi (na ty ceny). A naopak mam moc rada chleb Horal z Globusu. Ale jen prvni den, pak je to zvykacka.
Jos mně zase vůbec nechutná artic bakehouse, přitom stojí skoro jako ta eska. U nás ta eska mizela hrozně rychle, ta by nám na tři čtvrtě týdne nevydržela ![]()
Evaeva ten jsem brala naposled a chutna mi, ale drahe to je. Miluju tu krupavou kurku a nadychany vnitrek, takze treba sumava mi moc nwchutna, jak je mazlava. Ale zase ty hutne chleby jsou fajn treba se sadlem nebo pomazankou, to zase jo.
JosŠumava mi taky nechutná, ale právě mám ráda ty hutné. Tenhle pro mě je moc nadýchaný a světlý
Evaeva ten artic mi taky nechutnal - mám pocit, že do něj snad dávaj anýz, hodně anýzu (asi proti nadýmání?) a je to jedna velká vzduchová bublina... jo a jestli jíte bramborovej, tak jsem jednou nouzově zkusila ten v Penny, a docela dobrý - lepší než artic ![]()
RoSa penny tu máme, ale já tam hrozně nerada chodím. Ale já si celkem vyberu všude něco ucházejícího.
RoSa A jak vypadat ten bramborovej v Penny? Podívám se, ale možná máme užší sortiment, mně hrozně vadí v těch supermarketech, že z pekárny je chleba a rohlíky, pak třeba tři druhy něčeho a další věci jsou už zmrazený;-///. Pekárnu člověk nemá cestou furt, to je hroznej nešvar ten dopek!
Karja hele já už si to moc nepamatuju, kupovala jsem ho v BN cestou na chalupu, ale byl to ten dopejkanej, byl šišatej a menší, tak do půl kila...
RoSa Jo, to je informace co mi stačí:-D
Evaeva aha, dekuju. Tak nekdy zkusim. Jinak se priznam, ze u chleba uplne na cenu nekoukam. Radsi si odepru sunku nebo tak. My mame moc radi tento http://www.dokliberec.cz/chleb-dok-liberec/
Treba me dost zklamal chleb od Antonina, celkem cele to pekarstvi je takove slabsi (na ty ceny). A naopak mam moc rada chleb Horal z Globusu. Ale jen prvni den, pak je to zvykacka.
Ten z DOKu je suprovej! Já mám ještě hodně ráda semínkovej od Koláčka nebo kváskovej z Mikyny.
42 gramů musím vyzkoušet. Málokdy jdu kolem no...
Evaeva aha, no ale dá se tam koupit i ta šumava, kterou ale pěče zrno zrnko, ktera je moc dobrá. Je dycky dobry koukat kdo jim co dělá
Ounz jo, tahle šumava je dobrá, docela dlouho jsem ji na Rohlíku kupovala, ale teď beru častěji ze Zrno zrnko Čtyřku
Pinot Noir já od nich mam tu šumavu skoro nejradši. Žitná cihla mi pro změnu nejvíc chutna old bastard od tuším artic bakehouse ( i přes ten blbej název)
Nemáte prosím někdo vyzkoušené cukroví se slaným karamelem? Mám tu dvě sklenice s končící trvanlivostí, tak bych je ralda spotřebovala...
MPLee Jo, já mám běžný a slaný, potřebovala bych něco, co se dělá samo:D. Protože jinak mám v plánu jen perníčky;-)))
MPLee tady od kitchenette
Karja jsem na tom stejně
perníčky jsme pekli dneska. Děti to bavilo přesně 10 minut. Minule jsem jen válela těsto a cpala plechy do trouby. No nic
MPLee jo, přesně jako u nás. Loni to udělali celé sami, letos mladší vykrájel každý tvar přesně jednou, starší nejdřív nechtěl vůbec, ale nakonec přecejen něco vykrájel. Ještě se chystáme na barvení, tak už to vidím v barvách. Ještě mám za úkol crinkles a kokosky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my