Zuzuli mam dva kluky, už dospělé a prakticky se stejnou postavou 185-195 cm, oba štíhlí, jeden byl k nezastavení od cca 16 do 25, druhy ma 35 a od te puberty jeho apetit nepolevil, snad jsem od nej nikdy neslyšela, ze ma dost
Jídlo a vaření
To mi jako připomnělo, že muž už není tak rozežranej jako dřív, má normální porce a tak...tak jestli už nějak jako nechřadne!
Umyla jsem kuchyni, abych mohla udělat ostružinovou šťávu. Teď meju kuchyni, protože jsem dělala ostružinovou šťávu
mi ujel v ruce mušelín a ohodila jsem jemnými kapičkami půlku linky ![]()
Kvůli dvěma skleničkám!
andulka01 Ty si ten život taky umíš komplikovat, což. Tlapkám.
Sweet Potato díky, ale taky jsem to mohla i celý vylejt, takže vlastně dobrý ![]()
Nechtěl by si někdo z Prahy a okolí přijet pro fíky? Nebylo by to nijaké závratné množství, ale třeba dvě tři kila bych nasbírala. Jíst to nestíhám, marmeládu už mám...
Máme velkou úrodu nashi(japonská hruška), mužu zkusit povidla ? nebo nějaký jiný nápad, děkuju
Pinot Noir Ještě ta fíková nabídka platí?
Sweet Potato už je po nich, jsou jich tam desítky, ale plné hmyzu, budou v tom už červi a je to koledování si o sršní bodnutí.
Pinot NoirNo jo no., kdo pozdě chodí...
(Našla jsem krásný recept na fíky pečené s fetou)
Sweet Potato tak příští rok, dám vědět ![]()
amalfi Ty jo, zrovna jsem někde narazila, že se z nashi dá vyrobit kvásek na pečení chleba. Stačí ti teda asi jenom jedno
, ale stejně bys to pro nás mohla vyzkoušet!
Garfie
no to zkoušet nebudu, mám odšťaveno , povidla -ty se povedly .
A nejlepší jsou sušené k TV, to serežem hned , 10 košu toho bylo.
amalfi Nechápu, že se nedokážeš obětovat pro kolektiv! ![]()
Ale sušené
Já miluju sušené ovoce, nejvíc domácí jablka!
amalfi četla jsem, že nashi trpí na řez hrušňovou úplně stejně jako klasická hrušeň. U vás s tím není problém?
Pinot Noir já právě četla,že netrpí, strom máme asi 5 let, hrozně to roste, jako plevel, letos jsme ho ostříhali hodně, zdálo se ,že míň kvete,ale byl obsypaný plodama.
Nenecháváme ho rust do výšky.
Pinot Noir to je to co prenasi jalovce?
711990 jj
Pinot Noir tak do toho bych taky nesla, u tchana je kvuli tomu znicenej stoletej strom
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články