Já na plynu vařím nejraději, vyhovuje mi ta rychlá reakce ohně - ztlumit/přidat. V kombinaci s elektrickou troubou je to ideální.
Jídlo a vaření
Asi jo, jenze kdyz na to nejsem zvykla, tak uberu/pridam a netusim, jestli dostatecne nebo je to malo apod. Ale to se podda, otazka casu.
Přesně je to o zvyku. Tak příjemný vaření přeju :)
Hezký zátiší ![]()
Bez zatisi nevarim ![]()
To dá rozum. Máš tam všechno, co je potřeba ![]()
Mutziputzi to Aglio Olio je v podstate uplne stejny s tim rozdilem, ze misto testovin jsem uvarila pastinak (koren petrzele? eee, tady se to prodava jako parsnip, cili pastinak, v CZ podle me jako petrzel) zde vizual:

Do toho na oliv oleji cesnek a peperoncino, nasekana pertzel, ja davam jeste nasekany jalapeno co pridam k cesneku a osmazim. Do toho zamicham parmezan rovnou. Dala jsem to i druhej den ke kureti co bylo jen s maslem, soli, peprem a paprikou a super. Nej je nespalit cesnek a dobrej pomer surovin.
Mnam, to vypada super.
diky, povedla se. Nicmene vcera jsem mela venku naprosto luxusniho morskeho vlka v solne kruste a sakra, mam jeste co trenovat.
pastinak a petrzel jsou dve ruzne zeleniny. to tvoje je urcite pastinak. a praveze ten se nehodi do vseho, protoze je sladsi nez ta petrzel.
http://zahradkaruvrok.cz/2015/03/co-jsme-si-koupili-petrzel-nebo-pastinak/
petrzel je po anglicky parsley
Aaaah, sea bass, bozi, to tady delaji na nekolika mistech. Naposled u toho byly i musle svatyho jakuba a nejaka mistni slanina, moc dobry.
A ted jsem dojedla spicy sashimy tunaka na obed, mam kousek od prace jeden neobjevenej diamant, kde maji fantasticky sushi za velmi fajn ceny, klasicka hole in the wall.
Jinak pokud rada jednoduchy prilohy, tak ten pastinak s cesnekem je moc fajn. Hrozne me bavi v posledni dobe jednoducha korenova zelenina.
JJ ja vim ze petrzel je parsley hehe. Jen jsem se s tim setkala uz driv, ze dve slova se pouzivaly pro jednu vec a spravne by mely byt pro dve. Parsley se tady rika jen tomu elenymu z petrzele, korenu nikdy, ale skoro ho stejne neprodavaj.
To zkusim, dobry na tom je, coz me nevadi, ze to musi palit jako mrcha a pod tim se skreje ledasco;-)
Myslis jako to aglio olio ze je ostry? No to je, zalezi ted akolik tam tech vlocek peperoncina das, ja davam jeste zelenou jalapeno, mnam. Ten syr to zas hodi do jemnejsi chuti.
Mela jsem i par lzic jako prilohu a je to fajn.
Jeste ten pastinak pecu jen na masle, to je tez uzasny a kdyz potrebuju nahonit tuk (jsem na cca 105g za den) tak k tomu dam doma vyrobenou majonezu. To je taky moc dobry.
Ale na pastinak bacha, je dost skrobovej. Ja se teda musim hlidat, sach mam na 30g max tak at to nepresvihnu. Jeste ted zkousim interminnent fasting, jsem na 14.5 hod, zatim dobry.
Ja mam rada palivy![]()
Tak po předchozím ufoplacáku..tohle je, bych řekla, lepší..

oooo, ty jsou!
ty jsou parádní, a zářezy úchvatný!!!
Děkuju :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY