whiskas uplně nejlepší je takový ten pekáč z varného skla - protože vidíš dovnitř:-)

whiskas uplně nejlepší je takový ten pekáč z varného skla - protože vidíš dovnitř:-)

viktorka_od splavu Takový mám, jen oválný. Myslela jsem, že litina musí být
.
whiskas vůbec ne:-)
whiskas zas do toho skla nemuzes strikat vodu. a litinovy hrnec ma spoustu jinych vyuziti. ja mam tri a pravda ten jeden uz moc nepouzivam, co mam dva hezci.
continuity proč bych do něj stříkala vodu?:-O
litinovej hrnec se určitě hodí to jo. ale na ten chleba upřednostňuju sklo. a na kačenu:-)
koukni po Emile Henry
já používám oválný s poklicí, ale mají koukám i speciální na hranatej chleba

viktorka_od splavu ja nevim, ja chleba nepecu, mam jine kratochvile, ale Lamicka na predesle strance strika a neslysim o tom uplne poprve.
![]()
![]()
![]()
uz trikrat jsem vyzkousela tu doporucenou autolyzu a z toho 2x jsem potom zapomnela osolit. Jeden pokus prave dopekam ![]()
RoSa Krasavec
.
whiskas voda se nestříká do hrnce, ale do trouby!
a ten skleněnej SIMAX by asi taky šel
continuity ne, ne tohle je jiný recept. těsto se vyklopí do na nejvyšší teplotu rozpáleného pekáče a rychle přiklopí stejně rozpálenou poklicí. zapaří se uvnitř.
se stříkáním vodou jsem pekla bagety, na plechu a stříká se do druhého rozpáleného plechu pod ním nebo na stěny trouby. ne na těsto:-)
taky když peču nehnětenej chleba, peču ve skleněným simaxu, tu funkci zapaření udělá zavřená poklice, takže se voda už nestříká.
některý vady chleba jsou tady a tady

Potrefenáhusa Moc děkuju! ![]()
RoSa Díky, ale červený krasavec by se určitě také neztratil. ![]()
Ounz puvodni, od babicky je:
400g hladke mouky+prasek do peciva
30g kakaa
1 maslo
1 zloutek
150g mouckoveho cukru
toto vse uhnist na tuhy testo, kdyz se droli, jde prilit trochu mleka. Rozdelit na poloviny a dat do mrazaku aspon na 20min.
Napln jsou 3 tvarohy(pouzivam spis vanickovy), 3 zloutky a cukr a do toho vmichat snih ze 4 bilku a lzici solamylu pro jistotu.
Na plech se nastrouha jedna pulka testa, neleje se napln a na to se nastrouha zbytek. Pece se tak na 180° dokud neni hotovo;) snadno se pripali, jak je to kakaove, tak to chce hlidat a picha do naplne. Rada ji nechavam trochu nedopecenou...
whiskas urcite zkus klasicky drozdovy nehneteny od cuketky!Nejde zkazit a v tom skle se ti skvele upece. Jen musis byt hodne opatrna pri manipulaci s tim rozpalenym sklem. Ja nahrivam vedle sebe spodek a vrsek, abych to pak nemusela od sebe horky oddelovat kdyz do toho vrham chleba
continuity strikam do trouby vodu, kdyz pecu bochnik na plechu, v hrnci to neni potreba.
711990 Děkuji za varování, dám si bacha
. Jsem si ale jista, že dříve než ve 2018 se k tvorbě chleba nedostanu.
Potrefenáhusa Pročítám si vady chleba a jde mi z toho hlava kolem. Tím více jsem zvědavá, co z mého pokusu vzejde. ![]()
whiskas ja pecu v otevrene sklenene, ani si nepamatuju jestli strikam, asi trosku? A vychazi super. Taky ten podle cuketky, je to fakt jednoduchy, davam teda hodne kminu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.