Makara Dělám je takhle, resp. inspirovala jsem se tímhle receptem
http://www.apetitonline.cz/recepty/8732-dusena-hovezi-licka-na-vine-s-bramborovou-kasi.html
@brr Diky za odkaz. Neco si z toho vyberu.
Makara Dělám je takhle, resp. inspirovala jsem se tímhle receptem
http://www.apetitonline.cz/recepty/8732-dusena-hovezi-licka-na-vine-s-bramborovou-kasi.html
@brr Diky za odkaz. Neco si z toho vyberu.
RoSa viktorka_od splavu Díky moc, to je milé :-) Zrovna ho dneska děláme na narozeninovou oslavu!!! A mimochodem tomu taky říkáme Texas hamburger!!
Garfie Tak já mám taky za sebou trhané maso, bylo to super, ale v tom blázinci jsem to nestihla vyfotit...Nakonec to bylo v burgerech, s meruňkovou hořčicí a třídenníma okurkama podle Cuketky. A dělala jsem to pro 15 lidí
.
999 tak to je super! a meruňková hořčice a třídenní okurky?
viktorka_od splavu Je to taky od Cuketky ala Momofuku :-). Do oblíbené, ideálně ostré, hořčice dáš dvě lžíce meruňkové marmelády, já dala i lžičku ajvaru. A hamburgerové housky opečeš řeznou plochou na másle, namažeš meruňkovou hořčicí, navrstvíš trhané maso a nahoru pár plátků salátové okurky naložené tři dny. Podle receptu : Na ten je poměr 1 šálek horké vody, 1/2 šálku rýžového octa, 6 lžic cukru a 2 lžičky soli + plátky okurek. Nejlepší jsou za tři dny, ale vydrží takhle prý i několik týdnů. Zatím jsem nezkusil, nikdy nevydržely.
999 to zní fakt výborně, moc díky!
999 zkusim pristi vikend
999 viktorka_od splavu Jé, já to dělala úplně stejně! Až na tu hořčici :-) Ale přesně tyto okurky do hamburgerů, kdo nejí pečivo tak s pečenými bramborami a lehce vylepšenou nastavenou sojanézou (+zakysaná smetana, okurek a cibulka), výborné to bylo!! (18 lidí, sice jen 11 na oběd, ale hamburger si dali i ostatní....)
O Velikonocích jsem nevařila, nepekla, nechala jsem se hostit na chalupě v Krkonoších :-) Táta mého přítele udělal skvělou zelňačku, všechny tři dny byla super, jak se postupně rozležela. A v restauraci Rezek - Jeruzalém úžasná hovězí líčka, ještě mám tu chuť v paměti. Přítel měl na Rezku trhané vepřové kolínko, taky výborný. A nakonec u mojí maminky klasiku - vařené uzené s hráškovou kaší a vejcem, prostě báječné Velikonoce, do kuchyně jsem si tak maximálně šla nalít vodu :-)
Někdo osvědčený tip na portobello?
Ounz hamburgery?
nellielovett no, to sem našla, ráda bych se právě obešla bez housky. A nemám grilovací panev a na tý klasicky mi to dneška spíš nešlo než šlo..ale děkuju :)
Někdo osvědčený tip na portobello?
Potřít olejem, česnekem, tymiánem a ugrilovat. Nebo dát do klobouku sýr, rajčata, bylinky a zapéct.
Allysa díky. To ugrilování právě neklapne. Zapéct to zkusim.
Ounz Ať chutná, já je nejradši jako burger, ale jakkoliv jinak taky dobrý.
Allysa díky, já už sem ty dnešní nějak improvizovaně ukuchtila, ale abych příště byla připravená líp.
Tak už má dušička konečně pokoj... Koupila jsem medvědí česnek a udělala pesto :-).
999 já se na něj chystám o víkendu. Zásoby z loňska mi vydrželi docela dlouho. Nejradši ho mám do rajčatový polívky.![]()
nellielovett Já koupila posledních dvacet deka, tak mě to asi taky ještě jednou čeká :-). Tohle mi mc dlouho nevydrží.
999 jak to pesto skladujete?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.