Ani mazanec, ani beránek.
tradiční chlebíčky a pak košíčky skoro dietní, z ovesných vloček, kokosu a banánů, pleněné krémem z tvarohu a šlehačky.

Ani mazanec, ani beránek.
tradiční chlebíčky a pak košíčky skoro dietní, z ovesných vloček, kokosu a banánů, pleněné krémem z tvarohu a šlehačky.

Právě jsem začala dělat líčka na víně na zítřejší oběd. Mňam (teda doufám, že bude mňam)!
Já sem si právě naložila rozinky do rumu na zítřejší mazanec ![]()
Dadoo Když by tě to moc neobtěžovalo, poprosila bych o recept na ty košíčky.
tina Tady je http://www.nejrecept.cz/recept/fantasticke-fitness-kosicky-bez-cukru-mouky-a-vajicka-s-tvarohovym-kremem-a-cerstvym--r5555
Dělala jsem z dvojnásobné dávky vloček - 2x 1/4litrový hrnek, 200g mletého kokosu a 5 banánů. Sladila jsem medem.
Krém jsem umixovala ze šlehačky a tvarohu a sladila kondenzovaným mlékem. ![]()
Dadoo Super, děkuju. Výhledově vyzkouším...
continuity super. muž zrovna dává do trouby další várku, odpoledne ke kafi jsme dojedli:-)
brrr prosim recept na licka. Nechala jsem se presvedcit od pani v masne.
Jeste nikdy jsem je nedelala. A tady byvaji spolehlive rady.
nejsem sice tázána, ale já dělám líčka podle receptů na ossobuco - nejradši mám tenhle z Essen & Trinken
a je to moje nejúspěšnější jídlo, každej to miluje! jako příloha je fajn třeba karlovarskej knedlík, polenta, ale úplně stačí bageta nebo doma pečená ciabatta
RoSa my je máme rádi s bramborovou kaší podle pohlreicha. já teda po babicovsku dělám i z vepřové plece apod.
ona by k tomu byla dobrá i batátová kaše...
zkoušela jsem i z kližky (dobrý!), ale z vepřovýho teda zatim nikdy... někdy třeba vyzkouším! ![]()
RoSa určitě šla, ale pro mě je ta omáčka poměrně sladká, takže ještě sladkou kaši bych asi nedala. zato bramborová napůl s celerem, ta se hodí fakt skvěle
jo, dobrej nápad! možná bych do toho dala ještě jablko a rozmarýn ![]()
jo a nevim, jestli jsi to sem dávala ty nebo kdo, ale před pár dny jsem dělala to trhaný maso (já tomu řikám zkráceně Texas-hamburger), a je to geniální! ![]()
RoSa diky, ossobuco muzu. Ale pulku ingredienci doma nemam, tak o par dni odlozim. Nebo nejak zaimprovizuji.
Nedavno se tu resilo momofuku. V lednicce ani bucek, ani krkovice, tak bylo momofuku z divocaka. Vyborne.
zásadní je to červený víno - zbytek se dá nějak vošulit a může to pak bejt i dobrý ![]()
Makara Dělám je takhle, resp. inspirovala jsem se tímhle receptem
http://www.apetitonline.cz/recepty/8732-dusena-hovezi-licka-na-vine-s-bramborovou-kasi.html
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.