coralline ja to samozrejme taky predtim zkusila![]()
Jídlo a vaření
coralline Dobré to bylo, já mám fazole taky radši, takže to ani nevadilo.
viktorka_od splavu Tak to mi z původního příspěvku nedošlo. A dalo se to aspoň jíst nebo jste to vyhodili jako Marge?
coralline částečně myslím snědlo, už je to dýl, ale cítit to prostě je a není to dobrý. nevadilo to akorát v chlebu.
majonéza letěla, ta se nedala ani částečně.
„Na Velký pátek nepohneš zemí, nezatopíš do východu slunce, neupečeš, nevypereš a nevybělíš, nezameteš, nevyneseš z domu, neprodáš, nepůjčíš, nedaruješ a nepřijmeš dar.“
Musím se smát, to jsem splnila do puntíku, protože prostě nemůžu nic dělat
.
viktorka_od splavu Mazanec se chystám nějak zmáknout dnes večer. Včera manžel zvládl upácat do nějakého tvaru sekanou, tak snad dnes zvládne mazanec![]()
Zarinya Lamicka Jen se smějte, takovou fušku dalo sehnat lsd, černou sůl, atd. a pak to zvořu hned z voleje
u mne smat se povoleno.
Ja vcera taky babicovala a mela sem trhane momofuku.
ale dobry bylo.
Tak jsem žižku opatlala čokoládou a myslím že dobrý :D
Velikonoční houstičky - ovečka Shaun, trochu jsem jí připálila bříško asi... ![]()

RoSa jeeee to je hezky.![]()
RoSa To je milý![]()
Zarinya domenica viktorka_od splavu tina
díky holky!
škoda ho zožrať, co? ani nevim, kterou stranou začít... úplný deja vu: tenhle problém jsem měla s beránkem už jako dítě - jestli od hlavičky nebo od prdelky...![]()

tak se taky pochlubim. rustikalni vzhled je schvalne, ja nemam rada, kdyz se s tim clovek doma pere a na konci to vypada jak kupovane. jeden uz je v panu, ale nejak je nehajim, ja mam toto kynute pecivo z bile mouke rada jenom cerstve. pocitam, ze v pondeli ho budem cpat do topinkovace.
RoSa to je hezke :D
das mi recept na to testo? nejak se mi to kynute po dnesku zalibilo.
edit: zacina se prdelkou samozrejme.
viktorka_od splavu myslíš takhle? :D
Dělala jsem to tentokrát podle tohoto receptu - ale bacha, v kvásku mají chybu: patří tam ještě hrstka mouky (odebrat z toho celk.množství).
edit: s krájením jsme vždycky (a velmi bolestně) začínali od prdelky, beránek pak končil jako busta, a to bylo už pro ty nejotrlejší (většinou moji bratránci)
Zarinya domenica viktorka_od splavu tina
díky holky!
škoda ho zožrať, co? ani nevim, kterou stranou začít... úplný deja vu: tenhle problém jsem měla s beránkem už jako dítě - jestli od hlavičky nebo od prdelky...
Je to dilema! Zas když začneš od hlavičky, nemusíš se dívat do jeho smutných oček. ![]()
rasaNori
Achjo, pokaždé mě tahle fotka obveselí, nejlepší beránek ever!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY