no co myslíš? u mě už jede druhá pračka...
ale to se snad nepočítá, když to není ruční praní, ne? ![]()
Jídlo a vaření
RoSa aha vlastne. a vysava robot a pece muz.. a auto myje mycka
tak ja su teda vpoho
RoSa prusvih, kyne mi chleba a babka ![]()
helehele, bacha na pověry! ![]()
„Na Velký pátek nepohneš zemí, nezatopíš do východu slunce, neupečeš, nevypereš a nevybělíš, nezameteš, nevyneseš z domu, neprodáš, nepůjčíš, nedaruješ a nepřijmeš dar.“Zdroj: https://hobby.idnes.cz/velky-patek-pranostiky-0v7-/hobby-domov.aspx?c=A180329_091252_hobby-domov_bma
Na Velký pátek nepohneš zemí, nezatopíš do východu slunce, neupečeš, nevypereš a nevybělíš, nezameteš, nevyneseš z domu, neprodáš, nepůjčíš, nedaruješ a nepřijmeš dar.“
Aspoň mám výmluvu, proč nemůžeme jít o svátku do práce (když nás nutí pracovat i o svátcích). ![]()
a než jsem se vrátila...

tak ja ten mazanec necham na zitra, stejne mam dnes jeste teplotu. ale teda kure jsme s muzem spolecnymi silami upekli, decka od rana remcaji, ze jim kruci v brisku (snidaly polivku). a pro me je to mensi prace nez neco varit.
prosim vas, v zivote jsem mazanec nepekla, ani vanocku, u nas se to moc nedela, jenom baranek. vetsinou jsme stejne pryc, ale ted mame to domaci vezeni, tak budu mit asi cas. je tento recept v poradku?
Potrefenáhusa Zebry a leopardi jsou nuda. Ja mam ted retro uterky z vybavy s husama, to by se ti libilo, ale kocky jsou teda bozi. Treba to budou opakovat.
continuity ty dva výše jsou z tohohle receptu na vánočku, ozkoušeno, vynikající, a muž se přesně drží receptu (vyjma toho tlučenýho koření, to tam nedává, nerad je), nelze se splést. i když jsem ho přesvědčovala že hladká napůl s hrubou je to samý jako polohrubá, muselo dítko ráno běžet pro hladkou která včera došla:-)) http://www.cuketka.cz/?p=3313
btw ten tvůj recept je z kila mouky, to je na 4 ks
Hele, jak moc blbý je dát do buchty olivovej olej ("normální" došel). Jde o pár lžic. Bude to poznat? A nebo je lepší máslo?
Hele, uz je asi pozde, ale ja jsem jednou musela vyhodit celej plech brownies pote, co jsem nahradila normalni olej olivovym. Fakt se to nedalo jist - bylo to FAKT hodne poznat. Ja bych neriskovala ani s par lzicema...
viktorka_od splavu ajaj, nemam doma sadlo a uz nikam nejdu. ![]()
continuity záleží jestli seš tak pinktlich jako muž:-) toho sádla je tam trocha, nahradit máslem nebude vadit, možná bych toho másla dala o chloupínek víc, páč v něm je víc vody než v sádle, ale to asi nebude mít vůbec vliv, dejme tomu 10 dkg másla celkem?
viktorka_od splavu jo tak to by odpovidalo tomu druhemu receptu. tam je na 1kg mouky 200g masla. ja to z celeho kila delat urcite nejdu, mam tyto veci rada, ale jenom cerstve. to bychom nestihli snist.
Dneska jsem upekla UFO
, ale dobry je.

Tak jsem dneska dělala cizrnový salát. Babica se ze mně stal hned při prvním kroku, protože jsem místo cizrny otevřela pikslu s fazolema. Ale fazolový salát je taky dobrý!
brrr No ale mě napadlo, že by se tam hodily! Já fazole radši než cizrnu ![]()
MP Marge Já věděla, že už to tu někdo musel zkusit
Dala jsem na radu Viktorky máslo. Je to jedlý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY